WT - SOMEWHERE

                  

                                                             Within Temptation - Somewhere.

                               Världens underbaraste gothic-metal band du någonsin kommer att hitta

                                                           
I'll find you somewhere. 
                                                 I'll keep on trying until my dying day.
                                        I just need to know whatever has happened
                                                        the truth will free my soul.

Im a Needy Girl

Jakten på dom perfekta shortsen har börjat,det börjar alltid såhär i slutet av våren eller när sommaren faktist börjar kännas nära.
image94
- Dessa är hittils mina absoluta favoriter från Hilfiger,denim. Kostar runt 1500kr.
Varför känns min födelsedag så långt borta?
Denna topp från Topshop skulle sitta
fint över..Sommarbidraget bums,tack!

BODYROX FEAT LUCIANA

                                     

                                                         - Videon är udda,låten är en klass för sig. Bodyrox in my heart

S VS. E

Jag måste bara få yttra mig om det nya programmet "Sofi Fahrman - and the city In London" på tv 7.
och nej,det är inte något bra denna gång. Som sagt så har jag inte mycket till övers för E V S,och inte heller för denna tjej som är en snarlik kopia till sättet och det påklistrade leendet. Fahrman lyckas dock se en aning mer hysteriskt glad ut (carola-vibbar!). Två blondiner som får resa runt,träffa kändisar gå på modevisningar i New York,Milano osv. Men till vilken nytta då? Det slutar bara med att dom anser sig själva vara kändisar,förstår fortfarande inte vad fan det är dom får betalt för. Det är något jag funderar på varje dag. Ännu mer hur sådanna människor faktist kan bli stilikoner,det är ett ännu större mysterium för mig. Hur som helst,ni bör se programmet en gång,bara för att jag ska få bevisa att jag har rätt. Det är dåligt,inte lite dåligt utan verkligen på samma nivå som den där Marabou-mint chokladen som faktist är ganska äcklig,dom hamnar ungefär på samma nivå där för mig. Så förstå min avsky för dessa kvinnor och deras känsla för stil. Blondiner har kanske roligare,men här gick tydligen något allvarligt fel. Ebba, Fina Flickor Överdriver Inte,och röker jo det gör dom tyvärr visst det.

 

                                          image93

Panikångesten kommer över mig..

Ångest,ångest och ångest. Varför gjorde jag sådär? Hur kom jag hit,jag som skötte allt så bra. Måste verkligen skärpa mig NU. Måste ringa sara snart,så vi kommer iväg också - Vi ska gymma,stenhårt.
Från och med nu har jag skrivit ett kontrakt med mig själv som verkligen kommer få hemska konsekvenser om jag bryter det. Detta är för min egen skulls,ingen annans. Inte för din skull. Jag vill bara må bra,och kunna älska mig själv. Så bort med alla negativa tankar,se allt realistiskt som jag brukar och ta tag i det jag påbörjade,nu måste det avslutas.

Spöktimmen

Har nyss varit på Bio med Patricia och sett 300,åh vad jag älskar söders biograf och filmen(såklart) den var jättebra! Mycket krig och kanske inte för mycket handling och ord..men killarna i kalsonger och spjut var definitivt ett plus. Vi köpte digestivekex och Nutellakräm att ha som biosnacks,våran bästa idé någonsin Pat's. Thats right.
Åkte efter bion och stan hem till malin och hade en fikastund i hennes kök,med emma och sara också. Lyssnade sommarmusik och pratade gamla minnen,om hur vi för första gången träffades.Jag tror inte vi lyckades reda ut något,vi drack för mycket Obo' y haha.
Sitter och pratar med lite allmänt ointressanta människor på msn just nu,lyckas alltid starta knäppa konversationer vid den här tiden på kvällen..hursomhelst dags att sova strax. Imorgon ska jag jobba med mitt musikprojekt,sola om det finns tid och dessutom laga någon god vegetarisk rätt ur min nya kokbok som jag fick av pappsen.

Godnatt - EIYL

En onsdag full av bekymmer och youghurt

Ni vet den där sköna känslan av att precis ha avslutat ett arbete,projekt som man arbtetat på länge och då man faktist är riktig tnöjd med resultatet. När man haft flera veckor på sig att göra det klart,och det känns som att det äntligen är över,ni vet den känslan? Ja,den saknar jag iallafall. Jag har ett Spanska projekt,musik och ett annat onödigt projekt i svenska som ska vara klart inom 2 veckor och jag har inte ens börjat. Även fast vi redan haft dom här projekten hur lääänge som helst..det tar sån tid för mig att komma igång,hur ska jag göra? GE MIG TIPS,vilken miljö ska man vara i för att plugga bäst? ute/inne..musik/inte musik..? Jag ger upp,hur ska jag bli motiverad. Med tanke på att jag endast ätit youghurt till både frukost och lunch idag är det inte så konstigt att mitt humör är på botten och att jag är en aning irriterad.

Springer runt i svarta pumps och min rosa nya jacka och försöker hitta ett spanska lexikon och något tomt skrivblock! 
  image90image91image92
                                                ..ja,ljuset gör så att det ser ut som en vit,gul och rosa!
                                                                            Men den är puderrosa.

Vegetarisk lycka

Åh jag älskar min pappa! Under han och mamma's resa till Skottland med deras vänner i helgen köpte han några böcker till mig,en kokbok faktist. Min första egna kokbok med en massa smarriga vegetariska recept,helt underbart. Ska lagga en massa mat i helgen då jag och pappa är ensamma. Mamma reser till Göteborg för shopping med en kompis,orättvisorna haglar över mig just nu..
Orkar hur som helst inte skriva något långt inlägg idag,har hela dagen känt mig tom och orklös,längtar mest bara efter sängen och att dagarna fram till fredag ska gå riktigt fort. Skriver i pausen för Desperate Housewifes,men nu börjar det snart. Måste tillbaks till min plats i soffan. Later

ps. Min nya fina rosa jacka från La Redoute kom idag,lägger upp bild senare.

Chokladsug och väderångest

Vilken skön dag det har varit,TEMA-dag i skolan. Med film,grupparbete och tipspromenad,det borde vi ha fler gånger! Även fast vissa tjejproblem chockartat visade sig och förstörde min början på veckan rejält. Det var hur som helst trevligt att komma tillbaks till skolan. Ni vet den där känslan av att det är någon man vill se,eller träffa och prata med,kanske egentligen bara få se för man vågar egentligen inte mer. När man är på väg in i matsalen eller in på nästa lektion och går genom korridoren och uppför trappan,så står han bara där! Som en uppenbarelse..så känner jag. Det är då man njuter av att gå till skolan,och faktist har något att se fram emot. Dom här små adrenalinkickarna fyllda med glädje som sedan skjuter upp ens humör till tusen om och om igen. Den känslan är en av dom bästa som finns,den kanske t.o.m slår att köpa ett par nya skor(nästan).
Min "sitta-uppe-och-plugga-kväll" gick åt fanders. Intalade mig själv att jag faktist var stark nog att klara av att plugga i sängen,för att det var mer bekvämare och faktist mysigare belysning än nere i köket. Efter ungefär 5 min med läsning om Indiens klimatzoner somnade jag vid klockan 18:00. Vaknade en och an halvtimme senare och var helt utsövd och energifylld,oj vad jag sov tungt. Dom där få gångerna jag somnar på eftermiddagarna sover jag som allra bäst. Nu blir det väll bara att sitta uppe sent ikväll och plugga SO..efter
Supernatural. Som jag föressten måste börja hänga med i,har missat dom två senatse avsnitten. Förlåt Jared Padalecki,jag ska vara dig trogen och titta varenda avsnitt i fortsättningen.That's a Promise.

Nu ska jag och mamma ha ett kärt mor-och-dotter samtal. Later!

Britney Spears och potentiellt giftemål

Vad fort helgen gick,mamma och pappa är nu hemma och allt är som vanligt igen. Det är inte tråkigt men bara för vanligt,ska ioförsig bli skönt att slippa sova ensam en till natt. Jag tror inte någon förstår vilka problem jag har haft,när jag gått runt och släkt och låst dörren innan läggdags.
Annars ha rjag väll haft en nostalgitripp i Britney Spears låtar idag,det var ganska kul. Kommer aldrig glömma hur mycket jag faktist gillade hennes musik och henne. Hur mycket jag tyckte om kändisvärlden's
absolutaste och  sötaste Har personligen tre favoriter med henne,från olika album. En låt som jag faktist verkligen tycker är bra,och inte bara för minnenas skull är denna,och ni bör spana in hennes läppar,shit hur får man så plutiga? Åh vad söt hon är,en del av mig hoppas nog fortfarande på henne. Det skulle göra mig Lucky att se henne göra comeback med ett nytt mindre trashigt album. Gud vad det är roligt att se 90talets mode,dessa läppennor och lack-liknande kläder..ojoj.
Den här låten uppträdde jag till på en fest när jag var sisådär 8 år,så den minns jag kanske starkast. Detta var nog även en av hennes bästa låtar som live framträdaden!

Måste för övrigt berätta att jag nästan gått och gift mig,ja varsegoda och gratulera mig. Eller egentligen så är det kanske bara en sorts garanti-giftemål. Jag,och min kära vän(kanske framtida livspartner) Johan,har bestämt och lovat att om vi inte har hittat den 'rätta' eller gift oss innan 50 års ålder. Ska vi den dagen göra det. För isånnafall måste det vara tecknet och beviset på att vi är ämnade för varandra,kom vi fram till efter en lång disskusion.
Jag är plötsligt inte alls orolig för att enda upp ensam,jag kommer alltid ha Johan! Det känns nästan som att det inte bara är ödet,utan att jag lurar mitt öde. We're so fucking puke perfection,no one else could handle it. -

UNDERBARA FREDAG

Vilken rolig kväll det blev igår! spelningen var jättelyckad,killarna ägde verkligen. Mer av dom hoppas vi på i framtiden! Sedan blev det ganska trevligt efter en lång stund på gården och en lång promenad ute,då vi fortsatte hem till mig efter att ha hämtat Nina och Sara. Det blev filmer,Banana Split och en del sovande i vardagsrummet. Jag måste säga att jag har otroligt ont i nacken idag eftersom jag faktist fick sova på golvet,ajaj.


   image86image87image88

     image89

- HAHA,lagom fula och roliga man kan vara! (Emma har börjat anamma Bob Marley-stilen och snor min mössa!)

Only for the weekend

Äntligen helg,fast veckan har faktist gått väldigt fort. Har nyss varit ute på en långpromenad och sitter framför datorn just nu nyduschad och allt,känenr mig redo för kvällen. Borde kanske ringa P och kolla så att hon verkligen hittar till stället vi ska ikväll..
Anyway,det snöade igår och det var hemskt. Jag gick ut på balkongen och fick något i ögat,sen kom det mer och mer. Onda små vita microorganismer har invaderat jorden tänkte jag. Nej men usch och fy.
Helgen ska tillbringas hemma mestadels,imorgon kväll har jag inga planer dock. Funderar på att ta mig till åkermyntan imorgon och kanske få naglarna fixade? jag har ju faktist pengarna till det nu. Det vore fint.
Känner mig inte heller på humör för att laga någon middag,det blir lite nudlar och en banan,hälsosamma jag!
Men senare om tjejerna kommer över efter spelningen kanske vi fixar något fika eller glassig efterrätt. Vi får se
Tänkte sätta mig där nere i soffan och titta på TV för en gångs skull,där brukar alltid pappa ockupera men nu har jag faktist möjligheten till att ta plats.                 
                                                                    image85      
                                                                              image84


                        Smygreklam för Accessora.se - Armbandet och väskan jag dyrkar allra mest just nu!
                                                      (Melling Mikai - Venice Weekend)

Sleeping beauty

Åh min *** är jag fortfarande uppe? Jag kan tydligen inte sova,är mestadels för att jag är helt ensam hemma.
Ska somna med tvn och lampan på som vanligt. Kännde bara för att skriva ett kort "godnatt-inlägg" ska fixa naglarna och borsta tänderna. Sedan är det sängen som gäller,och lite bläddring i tidningar as usual

Sov gott,gott folk!

You'll always be my number one

Första delen avklarad. Ni borde förstå vad jag menar,iallafall dom flesta. Att dessutom komma hem till ett tomt hus och att kunna laga mat och springa runt i pyjamas är inte helt fel. Jag brydde mig nästan faktist inte alls om att det regnade idag och att min hår blev ostyrigt och förvandlade mig till ett troll. Ska det föressten snöa till helgen?
Sitter framför datorn och äter spariispasta& lax nu,en bråkdel av maten som mamma köpt och lagt in i frysen och kylen så att jag inte svälter under den långa perioden dom är bortresta(ungefär 3 dagar).
Just nu känns iallafall 3 dagar som en evighet,och det ska bli jättemysigt imorgon när tjejerna kommer över på middag som vi alla ska laga tillsammans,vi ska även gå och kolla på en spelning i en skola här i närheten,det är våra vänner som ska uppträffa med sitt band för typ tredje gången så det blir intressant och roligt! För jag har aldrig sett dom spela förut.

En kändis,som jag..sedan 3an eller 4an till och med har avgudat och varit alldeles störtförälskad i är Orlando Bloom,och visst det känns ltie töntigt för han har på något sätt fått den där 'nice guy'-stämpeln och att det mest är 12-14 åriga tjejer som dregglar efter honom..och jag då förstås. Jag kan bara inte låta bli,ända sedan jag såg honom i filmen Wilde och i nått avsnitt av 'Midsummer Murders' har jag gillat honom,och han är lite speciell,för mig iallafall. Han är en av mina favoriter,dels för att han lyckas välja vilka filmer han är med i väldigt bra,och blandat.
Hur som helst så skulle jag då nu gå in på internet,och jag har MSN som startsida,jag tycker det är jätteintressant att läsa runt lite på msn innan man skriver in en annan sida i adressfältet och söker vidare. Det står alltid en massa intressant om olika kändisar och lite tips från mer eller mindre kända bloggar,vilket alltid är kul.
Då idag stod det ju om min
favorit,O.B som vi kallar honom. Hur mycket man ska tro på det som står är väll upp till va roch en även fast detta inte var så allvarligt men han har,enligt mig,alltid haft lite mystiska saker för sig och varit väldigt privat i sättet. Och just detta att han är Buddhist,ja det fascinerar mig helt enkelt.

Föressten,vilka adress använder ni som er start up-sida?


                                                         image83

                                                              ett,två och..ja vad vii är söta och glada tillsammans.

Regnig/Solig Eftermiddag

Det känns nästan som att jag börjat räkna dagarna som går nu,men till vad vet jag inte riktigt. Inte sommarlovet för det är alldeles för tidigt,det är någonting annat,kanske Valborg? För det känns som att jag nånstans i mitt huve 'kryssar för' varje dag som går..Imorgon är det nationella prov iallafall,hoppas det går bra. Det är dom absolut svåraste kvar nu,Matte A+B delen. Gick på en extra lektion idag innan jag tog en sväng till kista för att fika och köpa lite nya underkläder. Kanske går det bättre för mig på provet med nya fräscha underkläder? jag vet inte,men jag är villig att testa allt..


                                
              image80   

image79         
                                                                                  - Gul Tunika, H&M.
                                                                                  - Svarta pumps,okänt (fått av mormor)
                                                                                  - Brun Bulgy bag, från GC.
                                                                                  - Leggings,Twilfit.
                                                                                  - Silvrig armbandsklocka,Romer
.
   +
en nytagen bild på mitt rum sedan jag möblerade om,sover mycket skönare med sängen på bredden!
                                                                                

                                                                                                                                                                                                       

Tuesday evening

Ännu en HÅRD skoldag! och nu har jag nyss varit ute och tagit en låång cykeltur,och känner av det där lyckoruset efter att man tränat. Ska hoppa in i duschen en snabbis och sedan är det dags för UGLY BETTY - sanningen är den att jag slutade gilla det för ganska länge sedan..nu tittar jag mest tvångsmässigt. Jag måste bara veta hur den slutar,lyckligt såklart,men ändå hur. Ska göra i ordning lite fika och sedan placera mig framför TVn
efter U.G är det även Desperate Housewifes,en riktig tvkväll blir det alltså,plus en del hemkunskaps-pluggande(kanske,om det vill sig väl).

Later!


                                        image76

    -  Ursöta America Ferrera och Elaka( i serien) Selma Hayek.

MUSIK ÄR MIN TRÖST,INTE MARABOU.

ÅH GOTT FOLK,idag var den första kämpiga skoldagen. Och nu är den över,fyfan säger jag.
Vet inte vad som har hänt med mig, så här skoltrött har jag aldrig varit,jag brukar vara ganska bra på att stå ut och hålla igång,och vara ambitiös..vad hände med den gamla Ellinor..? Jag har tappat gnistan.

                                            20 viktiga saker att göra för att få ett mer meningsfullt liv.
                                              -
Ha minst 1 spa " ta hand om mig själv" -dag i veckan
                                           Dricka mindre bonauqa och LOKA - mer naturligt vatten
                                                     
Se mer filmer! Man mår bra av film,och blir inspirerad.
                                                                            Äta mindre choklad
                                                        Sattsa allt nu dom 2 sista månaderna i skolan
                                                                     Bli vän med någon jag ogillar
                                                   Köpa och läsa mer från ackademibokhandeln(bra priser!)
                                                          Börja lyssna på en musikgenre utanför min "stil"
                                                        Ha en massa sommarflörtar under lovet (välmående..)
                                                                    Sluta kritisera,och bara vara nöjd ibland   
                                                                               
Mindre impuls-inköp
                                                      Hitta medicinen mot ett krossat hjärta (choklad är uteslutet..)
                                                            Le mot folk jag inte känner på gatan,kanske tom hälsa   
                                                           Stämma Telia pga deras extremt dåliga kundservice
                                                             Komma ihåg folks födelsedagar (usch jag är så kass där)
                                    Bli fadder åt ett till barn i Kenya(flickan vi har nu,heter Fanta faktist,rätt coolt)
                                                            Inte köpa mer smink än vad min beautybox rymmer.
                                  Skapa underklädesmärket PukePerfection med Johan   (HAHA)..it will happen.
                                                     Börja laga mer mat,och baka. Jag älskar det,men har för lite tid
                                                                                Knyta mer kontakter utomlands!


..nu är det bäst jag sätter igång,och börja kunna pricka av min fina lista.

                                                           

                                        
 
                                 
                                   


Lonelyless kills me

USCH - idag har verkligen ensamheten kommit ikapp mig. Hela detta lov har jag umgåtts med folk som satan,hela dagarna och nätterna,men ändå är det just nu som jag kännt mig ensam. Just nu som jag kommit underfund med hur ensam jag känner mig,och så har jag nog aldrig riktigt känt förut. En ganska underlig känsla.
Jag har inget emot att vara ensam,t.ex i helgen ska mina förälldrar resa bort till Skottland,närmare bestämt Edinburg och ha en trevlig weekend där med några kompisar onsdag till söndag,jättehärligt för mig. Ska passa på att bjuda hem lite folk och ha det mysigt,men en kväll ska jag vara helt ensam.Sånt tycker jag bara är skönt,men just nu känns det som att jag är ensam ÄVEN när jag umgås med människor,och det måste vara ett tecken på att något fattas? att det är något jag inte har..någon speciell. Varför skulle jag annars känna mig ensam.
Detta är säkert ett vanligt problem,och jag försöker alltid sysselsätta mig så mycket som möjligt för att aldrig känna så,kanske just därför dom få stunder då jag inte gör någonting och har lite tid över,som jag börjar tänka på ensamheten. Har du några smarta tips,vad gör dunär ni känner dig ensam ?
Varför känner man sig ensam ens,när man har ett helt hus,ett helt rum fullt med vänner omkring sig?
Vad är det som fattas..

Oh,delicious

       Ah,efter en lång och skön promenad till Vällingby Och runt Vinsta känner jag mig verkligen i behov av en stor kopp kaffe i en av mina söta katt-muggar från Mique! Måste nog även börja föna mitt hår,relativt snart innan läggdags. Hann inte göra det efter att jag tvättat det,var bara att slänga ihop det till en bulle och ta på sig skinnjackan och springa ut för att möta Emms. Men tar det och målandet av naglarna efter att jag fikat,mums.
Tittar på en ganska kass Wallander-film,eller är det en serie i flera delar? Jag hänger inte med
Beck är mer min stil,det är så mycket bättre.
Har bestämt mig för en söt svart dress från H&M att ha på mig imorgon och vita tunna strumpbyxor + ett par svarta bellerinas. Det blir en skön enkel outfit i detta sommar väder! Även fast kallt väder (som vi ber för att det inte lyckas ta sig ner hit till stockholm) är utlovat till Sverige senare i veckan. Usch,blä nej,jag vill inte.
Jag längtar tills vår London resa..
Aja,hursomhelst. Nu är det Kaffe-dags!                            


                                                Oh,delicious

JÄVLA TELIA,SKA STÄMMA ER.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH MIN DATOR STRULAR..BÅDE SKRIVARE OCH INTERNET!

Swedish Music are Rising

Hörde nyss Melody Club's låt Fever Fever på Rix FM,åh gud vad den låten..ja svänger låter lite töntigt att säga. Men det är en sån låt som man verkligen vill dansa till,eller en såndär som spelas på radion i bilen och som hela familjen börjar sjunga med till. Och ja,jag gillar sånna låtar.
Det finns tyvärr inte så mycket svensk musik,eller svenska artister som jag tycker är värda att lyssna på men om jag skulle nämna 2 eller 3 st så skulle Melody Club faktist hamna solklart på en första plats!
Dessutom har jag sett dom live uppträda ett x-antal gånger,och även fast hans röst kanske inte alltid håller
till 100 % så är dom helt amazing och bjuder alltid på sig själva.
På 2:a plats kommer då The Ark,och på tredje plats..blir det Lars winnerbäck med sina fina gitarrsolon!

                   image71
 
                                        image72image73
                                                     image74
                                                                    

                                                       

Candyman

nej nu måste jag bara ha..
WOHOOOOOO,VINDRUVOR OCH GODIS -SUGET BLEV FÖÖÖÖÖR PÅTAGLIGT!
                                                       STATOIIIIIL 24 HERE WE COME

Summer vibes

Jag älskar både sommaren och vintern,lika mycket faktist. Kan skriva en tio-i-topp lista på saker som är bra med båda! Men vad jag inte gillar är när vädret växlar såhär snabbt,det är som upplagt för feberfrossa och förkylningstider. Och det vill jag bara inte veta av. Jag har varit tillräckligt sjuk nu i vintras,eller till och med för detta år. Får bara hoppas att detta väder är här för att stanna och inte växlar och försvinner lagom tills nästa helg,då blir min planerade tjejmiddag helt förstörd,har en del planer..
Hur som helst så har jag känt en massa lukter idag och ja,det är så jag får sommarkänsla; av lukter.

                                                                          Mina topp-tre-sommarlukter!
                                                     1. Grill(speciella kol-doften)- finns det godare,än när maten är grillad.
                                                            2.Nyklippt Gräs - det känns så härligt under fötterna!
                                                       3.  Den där söta lukten av näktar som ligger i luften när allt blommar ut.


Berglins <3

                                Berglins  

                             När bloggandet gått till överdrift? - haha älskar
BERGLIN's och hans träffande
                       humor. Verkligen den enda serien värd att läsa i hela SvD,som lyser upp min söndag

Jag Suktar efter..

image67
RANGE ROVER 'BLACK'
                         - drömbilen.

Har aldrig någonsin längtar så oerhört mycket efter att börja få övningsköra,ta körlektioner
och få ett körkort i min plånbok. Skulle nöja mig med att köra mammas gamla Volvo ett tag,
bara för att få köra ens..
                                                                                                    
                                                                                              
                                                                                                    image68
                                                                                                            
              BENTLEY AZURE - en värdig andraplats,perfekt just 
                                        nu i Sverige med detta väder!

BALKLÄNNING SÖKES?


Det här är ett AKUT ROP PÅ HJÄLP! Om nästan exakt 2 månader så ska jag på en bal,och ja gissa vad;jag har ingen klänning! Nästa Vecka ska jag(som alltid försent ute)börja leta runt efter en,
kosta vad det kosta vill..
Men nu behöver jag verkligen tips om affärer eller internetsidor,och hjälp av er att hitta rätt.
SNÄLLA,haha hjälp mig att hitta den perfekta klänningen. Jag vill verkligen vara söt som en prinsessa på den sista balen i skolan med min gamla klass.
Det är trots allt ett minne för livet. SÅ REKOMENDERA,SKRIV,REKOMENDERA SOM TUSAN



                                                               image66

Love isn't cheap

Vem är Han,den där perfekta killen som alla tycks sukta efter. Är det han du ser som går dig förbi en dag inne i stan när du är inne och köper din sjunde blus från INDISKA? Pojken på bussen som tittat på dig när du kliver på och som du sätter dig bakom för att helt oskyldigt kunna stirra in i nacken på,eller är det bara rentutav din bästis pojkvän?
Är det kanske Mariah Careys fantastiska röst och låten
Emotions som fått mig att bli löjligt nojjig över kärlek.
Men seriöst,vart finns den? Jag kan inte låta bli att fundera,hur ska jag veta när han min soulmate kommer?
Kanske är det menat att man ska söka kärleken,men om vi inte gör det då, hittar den aldrig fram,hur ska jag kunna veta att det är rätt - Kunde inte moder natur bara varit så god att ha märkt alla med ett speciellt tecken på armen som var ämnade för mig..? Skulle göra allt så mycket enklare,just nu känns allt ensamt och hopplöst. Vi tar en dag i taget. Hur hittar men kärleken är alltså inte mitt problem,utan den rätta.

Dessutom är jag allmänt uttråkad och väldigt sugen på en Ramlösa - kaktus.

                                                               image64
 
                                              "Oh,you wanna..? Yes please" !

Spring Shopping List!

Jag är ett riktigt kontrollfreak,och jag älskar mina anteckningsböcker och listor och post it-lappar.
Så här kommer min planerade
VÅR-SHOPPING LISTA (den första iallafall..);

  • Rosa vårklänning - Urbanoutfitters.
  • Söta linnen,med tryck och pärlor på!
  • Strumpbyxor& Leggings,färgglada. I Like Rave!
  • Scarves,både för halsen och håret (accessora!)
  • Böcker (kärleks-romaner och historiska)
  • Fotoramar och album från Mique(världens jävla bästa inredningsbutik,erbjudande;sjung en låt i butiken och du får 30 % rabatt på det du köper!)

..även denna fina miniväska!


FREDAG - 13

Vadå det känns inte att det är fredagen den trettonde? Det har skett 3 olyckor nu för mig inom en halvtimme,haha.
Lyckades tappa ut en liter mjök på golvet när jag (på mitt ohysade sätt) skulle dricka rakt u tetran! Jag slog knät i dörrposten och lyckades ha ner en lampskärm i golvet. Det gjorde ont,jag svor.
Okej det kanske inte var väälrdens olyckor,but still,jag brukar inte lyckas med sånt. Jag är inte särskilt vidskeplig heller,det kan jag inte påstå. Det enda som jag faktist är lite skrajjsen för är nog det där med att ha sönder sn spegel..men det kan också bero på att bara är fascinerad av speglar. Och då inte endast för att spegla mig i,jag älskar ramar. Kan gå och titta i en evighet på scondhand eller antikaffärer på sådanna där gamla fina handgjorda ramar..i bronzeguld (eller antikt guld som det tydligen heter). Hur som helst nu sitter jag bara still och bloggar,då ska väll ingen olycka kunna ske,right? Men det är lite mysko att bloggen strular idag och ger mig Error.

Blogg-ERROR.

Varför går bloggen så HIMLA segt idag? är det bara min,eller har andra samma problem?
Är det för att den ska flytta till Port80? Gah,blir stressad när det är såhär..

Elektro waves

                                    

                                                                          OutWerk feat Mr Gee - Elektro.
                                                  - 
finns ingen låt som denna som får mitt adrenalin att pumpa!
                                             
På gymmet,löpbandet eller motionscyklarna så är det den här som gäller.
                                  En annan favorit som alltid funkar är Mason Vs. Princess Superstar - Perfect Exceeder.
                          " Push it,push it. Watch me work it,I'm perfect " - Oh
Ja,man blir pushad att cykla snabbare.
                                                                 
                                                                      Vilken sorts musik föredrar ni när ni tränar?

Top of the Day

HUMÖR:  Blandat,glad över att vara ledig. Arg över ogjorda projekt i skolan..
OUTFIT:  Svarta leggings,stor vit blus från indiska och stora off-white bomullsstrumpor.
SMINK:  en ansikts-inpackning för tillfället..?
LÅT:  Justin Timberlake's - Summer Love Set The Mood Prelude.
SÖTASTE:  En viss T,som ringde nyss och sa något uppmuntrande. tack!
VILL HA:  Juni,så vår efterlängtade London-resa finally happens
DITT LIV:  Det flyter på,och jag har hälsan.
DIN KLÄDSTIL:  Fest eller Vardags,jag gillar allt från Casual till princess och rockabilly-vibbar!
DITT JOBB/SYSSELSÄTTNING: Skola,lite volontärarbete och LasseMaja hinns med också
DINA FRITIDSINTRESSEN: Film(stort intresse). Långa promenader,och att resa utanför Europa.
DITT KÄRLEKSLIV: Till och från,just nu ser det ganska ljust ut
DINA FAVORITFÄRGER: Guld och lila
DIN MUSIKSMAK: Helt beroende på humör och väder,allt det där hänger ihop. Dance/-hall är bäst på fest.
LYSSNAR PÅ: Allt,eller kanske kloka ord?
JOBBIGASTE SKOLÄMNE: Mattematik,har aldrig varit mitt ämne. Det + en inkompetent lärare.
FAVORITCAFÉ: Café Lyran,älskar att sitta längst upp i Tornet och se ut över Stockholm
FAVORITTIDNING: ELLE och Cosmo,båda svenska.
SOMMARPLANER: Josefine S flyttar äntligen hem från Amsterdam,så massa tid att ta igen där! Även en del sommarjobbande och en resa till Vemdalen,och såklart våran traditionella kryssning,kanske till Riga i år

Mischa Barton Rock's My Sock's

 image61image62

Jag har redan uttryckt min kärlek för färgen gult i vår,även fast det kanske inte är den färg min olivfärgade hy  klär bäst i så kan jag inte låta bli att köpa ett och annat plagg i just den färgen!
 Den här klänningen passar perfekt för Micha's långa smala kropp och även ganska naturligt bleka hy.
Har hört att ASOS.COM skulle ha fått in en liknande kopia..måste spana in sidan. Såhär vill jag se ut en sommrig vår-dag. Måste kolla igenom garderoben för att hitta kläder att copycatta henne med.      

WILL AND GRACE

                                 

                                                                                           Anastacia BeaverHausen - 
                                'Anastacia is a russian royalty,and Beaverhausen is like..where the beaver lives'
                                                                                           - HAHA,
favoriten - Will & Grace.

My Croatia Dreams

                                       K

                                       image60

    " Lycka,är att få sitta på en ö i Kroatien med dig,och dricka ett glas vodka" - J H.

EN SOLIG DAG INNE I STOCKHOLM!


                 
        ÅH! vilket underbart väder,tror faktist att jag fått LITE färg på mig idag. Efter en heldag inne i stan med Sara&Emms är jag ganska trött,men inget fot-ont alls efter vandringen i mina nya ballerina-kilklackar! Underbara skor.Ska lägga en upp en bild på dom snart,och mina nya vita peep toes!
Jag och sara åkte in vid 2 tiden och efter ett tag mötte vi upp Emma som går direkt från skolan(hon hade påsklov förra veckan av någon anledning) sedan fikade vi och satt och solade i Kungsan,och tog lite minensvärda bilder.
Blev en blus från Indiska och en söt topp från TopShop såklart(nya favoriten!)
 
 image56image55image57image58

                                       JAG,EMMS,OCH SARA(och min bag från Bulgy i GC)!


                image54
                                        .. All the times we had together, we will still be friends forever.

CLAUDE MONET

Om jag skulle nämna en endaste konstnär,så skulle det bli Claude Monet. Jag gillar färg,kanske inte alltid på mig själv,men alltid att se. I våran gråa vardag (oftast) så är alla färgklickar i alla former välkommna                         

image48image49
           image50
 För två år sedan,snart iallfall,under min resa till Paris med mamma så besökte vi Monets trädgård i utkanten av Paris. Den var jättevacker,tyvärr så regnade det den dagen. Iallfall nästan hela,då vi var där. Och ja,hela stället har nog tyvärr blivit en turistfälla,och trädgården var inte alls lika fin som jag hade förväntat mig kanske. Men jag gillar trädgårdar,helst botaniska i stil som sådanna i Japan eller Kina,dom kan deras trädgårds-kunskaper väldigt väl,men att ha besökt Claude Monets trädgård det var en upplevelse i sig. Här är även två av hans tavlor,föreställande bilder som han fått inspiration av just från trädgården.Härligt mustiga Färger!
                      
      image51image53

                                                             - Venice Twilight - finaste.

ALPHA DOG

                     JT
        
   Var nyss i Kista med Sara,Malin,Erika&Frida och såg
ALPHA DOG,som verkligen blev en överaskning! Den var så mycket mycket bättre än vad jag förväntat mig. Egentligen ville jag bara se den pga av min kärlek till Justin Timberlake. Men oj,den var verkligen sevärd,tro mig!   Som alla andra filmer byggde den på 'sanna händelser' och huruvida det nu stämmer så var den iallafall underbar,men med mycket tregedi och man visste aldrig riktigt vad som skulle hända. Den får 4,9 poäng av 5 från min sida!  ♥    ♥                         

My fav's


Bil: En stor svart Jeep tack! en Bentley går också bra,fin kombo mellan familje/sport-bil
Väska:  Barbara bui,Big Portobello Bag Brown.
Skor: Högklackat. Kilklack,eller tubklack som jag kallar det. INTE stilettos!
Boots: Jag gillar Vagabond
Jacka: En mintgrön från La readoute.
Kappa: En brun och en beige trench.
Jeans: I say Cheap Monday och Acne

Överdel: Fina linnen,gärna med tryck eller pärlor på.
Accessoar: Örhängen och armband från Leshop.
Smycke: Mina rosa blomm-örhängen från pilgrim
Parfym: BS - fantasy / Versace - Bright Crystal
Hårprodukt: Schwarzkopf,annars Maria Nilla
Ansiktsvård: Garnier
Lotion: Aloe Vera - TheBodyShop.
Smink: lyx: Helena Rubenstein budget: Nivea
Duschcreme: LUX
Peeling: Åhlens Olivkräm-peeling!
Nagellack:Mavala eller OPI. Nästan alltid någon ton i rosa,svag eller stark. Franska manikyr är finast.
Tandkräm: Aquafresch


When weekdays seems so boring

En vanlig Tisdag hade jag just nu sittit på en SO-lektion bredvid Sanna&Viktoria och varit väldigt uttråkad av Mr Karells föreläsningar om Geografi. Istälelt sitter jag hemma här,just nu,och skriver. Gör samtidigt i ordning lunch i form av gröt,Jag vet, en aning fantasilöst. Men jag har bråttom(!) ich dessutom förösker jag leva ett mer hälsosamt liv,vilket jag kommer klara tills..ungefär imorgon? då jag står framför spegeln och tänker " jo men jag ser nog ganska bra ut ändå,lite choklad skadar väll inte så pass mycket. Jeansen känns ju ganska lösa.." Efter 200g Marabou så mår jag illa,men fortfarande ganska glad!
Har kommit på en idé om att skriva en 50-punkts lista om hur jag kan förbättra mig själv,mitt liv OCH andras under 2007. Jag tror jag jobbar bättre och iallafall kan uppfylla några mål,om jag skriver ner dom..
Ett av dom är iallafall att motionera mera,och det börjar jag med redan nu. Efter grötlunchen ska jag och sara gå ut och ta en promenad runt kvarteret i solen(?) Tjingeling!

ÅH KATE!

                                                image46
                                               Kate Winslet
            Utan tvekan ettan på min lista över världens vackraste kvinnor.


Jägermeister served Icecold



                                              HAHA,åh vad jag älskar denna Reklam
                                                          Kan man se mer dum ut?
Den tyska macho-technon gör saken bara ännu värre,eller roligare. Dom är så fula och nördiga att man bara  
  Måste älska dom,och visst blir jag lite sugen på Jägermeister. Fler sånna här reklamfilmer åt folket!
                                                                         

- TOPSHOP

                                                                 .. Tre Stora Favoriter i Vår                                
      
                                                 
TS
                                                            
                                                            
                                                                     Mönstret: Blommigt
                                                                      Naturfärgat: Beige
                                                                       Färgklick: Gult             - alltsammans från
TopShop.

                                       10 MAJ - SOUK'S . JAG& PATRICIA AT KATE MOSS' FOR TOPSHOP.
                                                      

                                          

KYLIE MINOGUE & NICK CAVE - WHERE THE WILD ROSES GROW.


        Denna låt är helt klart en av dom bästa jag någonsin hört,den kommer aldrig raderas ur min iPod.
     Låten bygger på en sann historia om en kvinna under sent 1600tal som mördas av(trodde man) sin älskare,när han blev blixtförälskad i henne efter att han sett henne för första gången och tyckte han hennes utseende påminnde om röda rosor som han av någon anledning var besatt av. Varje år såg han rosorna dö vid vintertid och ansåg då att hennes öde var detsamma. Han dödade henne alltså av kärlek. En textrad ur sången går;
                                             " I kissed her goodbye,said all beauty must Die" - och det är min favorit.
  Hennes namn var Elizabeth Day,och efteråt kallades hon då den vilda rosen eftersom man efter några dagar hittade henne ihjälslagen bland rosorna i vattnet. Sorgligt jag vet,men av någon anledning så romantiskt in i döden(bokstavligt talat..) Senare framkom det dock att det kunde ha varit Elisabeth Day's man Thomas Day som egentligen hade mördat henne,men detta var då efter att hennes mördare John Smith,hade avrättats.
 Sången är då bara löst baserad på den riktiga historien som faktist finns på bok och som jag har bestämt      mig för att försöka hitta på nätet nu om inte inne i stan i veckan!  LYSSNA OCH NJUT!
                                        

  NCimage40
                                                                              
                                        "The call me the Wild Rose,but My name was Eliza Day.."
                                                                               
click!

SP

              HAHAHA,det här är oförglömligt. Bilden nedan är tagen från ett visst Skumparty i December.
                                                                     It was a big night.
                                Jag lider helhjärtat med er som missade den. En ny chans får ni 12 Maj då 
                                                          
SBN   annordnar en annan skumfest. -                                                                                    Be there, I will!     
                                                                        
 
                                                                  -    Blöta,packade och kåta..visst syns det?

                                 SP
                                                 "Det här ska jag visa för mina knoddar " - The Wild E.

Amy WineHouse - Fuck Me Pumps.

      Marshmallows är gott, nästan för gott. Åt flera påsar igår när vi var uppe och grillade ett gäng vid dansbanan igår. Det var jättemysigt med allt stök bland ficklampor engångsgrillar och jackor,det var kallt dock men alla hör värmen genom att sitta nära runt grillen. Fick helt klart lägerkänsla över det hela, + ont i magen!
När det blev för kallt fortsatte vi hemmåt till Niklas och fortsatte ha en mysig kväll hemma hos honom. Alla intog platserna i soffan i vardagsrummet och sedan ska vi inte gå in på för mycket detaljer om vad som hände eller sa's, Det var hursomhelst en jättetrevlig kväll,som vi gör om nästa vecka? Ooh ja,vad vi kan grilla nyktra!




                             112086-36
                                                        Jag är kär i er.

Vårtrender


Lov,kan det faktist bli bättre? har avnjutit eftermiddagen med att titta på några filmer och bara legat i soffan,en perfekt start på lovet alltså. Planerar att bara inte göra någonting i helgen,känns som att det var så oerhört länge sedan jag kunde göra 'ingenting' Så inga planer för mig.
Läser en Escape-tidning,och bläddrar i ett nummer av Lifestyle med
Matthew McConaughey,som jag föressten aldrig kommer förstå det speciella med.
Något annat jag aldrig heller kommer förstå mig på är vårens turbantrend.Seriöst vem vill gå runt och se ut som en shejk i Saharaöknen? Nej det är inte fint. Jag kan hålla med dom att trenden är lite unik och jag tyckte den verkade rätt cool i början,men när ingen ens verkar kunna knyta en turban och det faktum att jag faktist tycker om mitt hår för mycket än för att låta det vara instängt så blir det bara ett nej nej nej.
Något som jag däremot gillar väldigt mycket är just Nu Urban Outfitters utbud av skor,särskilt dessa i färgen kelly green,och örhängen i form av frukter eller annat sött.
En annan fin trend och ett allternativ till turbanen är scarves och fina hårband att ha i håret! Sånna med pärlor i är extra fina, eller ett enkelt knytbart hårband som finns i massa olika färger och mönster,ZARA har riktigt fina.Eller häng på den ultimata trenden och sticka ett eget?
Något alla borde ha i garderoben i vår är en oversized tubtopp även där gillar jag UO's utbud. Den kan du ha till både jeans eller ett par enkla leggings.
Om du frågar mig om färger i vår,så är mitt självklara val naturfärger såsom grönt,brunt,beige och vitt. I andra färgskalor väljer jag gärna puderrosa och gult. Dresscode är enkelt och bekvämt,så en lös topp med ett par taighta jeans är snyggt. Fina bomullsklänningar funkar alltid, men våga gärna vara lite färgstark i något fint,som t ex denna Stella Mccartney klänning som är väldigt söt. Om du som jag är rädd för att bli lite för skrikig i din färgglada outfit,välj då istället några accesoarer i den önskade färgen. Vårens trender 07 är underbara,hoppas dom är här för att stanna!







Murberry och UO
Favoritväskor,från Murberry och UrbanOutfitters.

PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSK

Jag tycker om Påsken,eller jag tycker om alla högtider/traditioner. Fast bara vissa delar av dom,jag är inte superkonservativ och vill inte hålla alldeles för strikt på dom. Men jag ÄLSKAR momentet äggmålning! Nej jag kan inte rita,och nej jag gillar inte ens ägg särskilt mycket. Men det är kul? Tror det är enda gången om året jag har en anledning till att få måla något. Påskäggs-jakten är bara jobbig,det tycker jag även som liten. Jag hittade aldrig mitt ägg, och det slutade oftast med att mamma och pappa fick leta upp det själva eftersom jag blev så gnällig..jag brukade hänga upp godis runt om i huset istället så man fick ta när man ville!
Dessutom är jag och pappa helt ensamma denna påskhelg och påsklov! Så vi firar det väll med en tripp till något muséum och sedan resturang efteråt som vanligt när vi är ensamma..mysigt.
Just nu sker en TOTALFÖRÄNDRING i garderoben,jag som är så noga med färgindelning och vikning av allt måste nu ändra genom att få fram allting vårigt och sommrigt allra längst fram!
Ännu inte riktigt så varmt så att man kan gå i kjol och fliflops men det kommer och då vill man se riktigt vårfräsch ut,har spanat in en söt minikofta på ZARA och fliflops från NK som jag ska ta en närmare titt på i helgen.
Kan verkligen inte hålla mig ifrån att handla lätta sommarkläder,och få känslan av att vara  snygg och bekvämt sommarklädd.
Åh vad jag längtar, vääääääärme(fan) kom till mig,kom till Sverige!
Men det var inte sant,för det var inte sant..för efter påsken kommer sommar'n..?