Magaluf 09



Om 12 (nej inte ens riktigt det) så sitter Jag&Sara på planet till Maggan! Yippie kay jei.
Är helt lyrisk nu,vet inte om jag har packat tillräckligt eller bra..ska ringa S snart och höra
när hon kommer över. Hon ska sova här,blir enklare så imorgon när vi får skjuts ut.
Snart åker vi..och jag kommer sakna min älskling jättemycket när jag är borta!
                      Snart befinner vi oss i sol och värme - väl förtjänat.

Hemma i ett hus som kokar av värme..

           Hemma från jobbet..pust! Lagar mat,väntar på M..och skrattar år det här!

                     
                                    Dom verkar ju ha ganska kul iallafall?

Sommarlovet tillåter mig..


..att gå ut ikväll - som jag har längtat! Även fast det bara är onsdag så är jag sjutk sugen på att dricka vin och dansa, även fast jag jobbar imorgon. Kanske det som gör det så kul? Just nu sitter jag och dricker rosévin i soffan och känner värmen utifrån komma in genom köksdörren som är helt vidöppen och där solen strålar in. Vilken kväll!
Snart ska jag bege mig hem till Isabelle!


                                                       
                                         Jag&Isa gillade kareokebaren på Chaplin's förra helgen

I can still recall our last summer..

                                   
Måste skaffa mig en sån här skönhet till klänning innan det bär av till Maggan! Just Mango har väldigt många fina har jag sett. Nu har jag även beställt en klänning från Asos till utlandsresan och även lite andra småsaker inför skolstarten (vilket är snart..).Det var min "lilla idé" och det piggade verkligen upp mig. Det har jag förtjänat också,hårt som jag har jobbat. Då vill man iallafall ha lite nya och fina kläder i garderoben inför höstarten!

Gick en promenad nyss,halvsprang nästan så nu värker mina ben lite,skönt. Hyrde en film på hemvägen. Gissa vilken..?
Hörs.

Från Viva la Diva..

                                                                                   





                                               

 Gillade verkligen den här färgen! Var dock tyvärr lite för färgstark för min än så länge ljusa hud. Säkert snyggare på efter en veckas bränna i Maggan. Nagellack från Viva la Diva, 50 kr

Hemmasysslor som måste göras

Godmorgon, klev upp för e timme sedan och åt frukost. Sedan gick jag direkt ut och tog på mig pappas gummistövlar och körde igång gräsklipparen för att röja undan gräsmattan, eller snarare "ängen" som den hade förvandlats till. Man blev helt sapp i armarna av att köra gräsklipparen i sådant trögt motstånd. Måste nog säga att jag tycker att klippa gräset är mer en "manlig syssla" då män är naturligt starkare än kvinnor. Då gillar jag att stryka och hänga tvätt mer! Nu ska jag duscha (svettas sönder) och sedan slappa i soffan! thank god.

Med denna bild säger jag Godnatt

                                                                                  
           Tidsfördriv på Toxic's toalett förra helgen

These boots are made for walking

                                                                                  Capri SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM

                 I love these !
ca 350 kr på Nelly.com. Bör jag slå till? I think so.

Tryck inte undan det som måste få komma ut.



                          Vi tänker på dig och finns här för dig R - alltid.

OBS

OBS! Pga att jag hade en latdag i solen idag igen så sköts min "roliga idé" upp till imorgon. Hoho. Det kliar i fingrarna nuuu. Upptäckte dessutom idag när jag var och handlade att jag hade mer pengar på kortet än vad jag trodde? Vart kom allt ifrån, mamma? Hade t.o.m mer pengar än vad jag räknat som till min "reskassa" till Maggan. Någon måste varit givmild, tack! :)


Stort + för en härlig frukost

Det är bara sola och slappa som gäller idag också! Vill iallafall bygga upp grundbrännan innan Maggan. Det är intressant det där med att man inte vill vara blek när man åker på semester? Jag som är så ljus i hyn måste verkligen vara försiktig med solen utomlands så bra att värma upp här!

Imorse var jag för övrigt väldigt duktig. Jag har alltid varit en "frukostmänniska" och kan i princip äta hur myycket som helst precis när jag vaknat. Idag slog jag på stort och åt inte bara mycket utan även en nyttig sådan också. Gröt med lingonsylt&mjölk är fantastiskt enkelt och gott. Sedan 2 äggmackor med kaviar och efter det var jag mätt! Jag är faktiskt fortfarande mätt. Ska sola lite till nu på verandan och sedan cykla iväg och handla! Mitt kylskåp är tomt igen,hjälp!
Vem äter allt?


                                                     

Kommer i säng alldeles för sent som vanligt, suck.

Säger Godnatt med en lättnadskänsla i magen, och med tacksamhet över att det redan är en ny dag igen Trodde nog att igår skulle kännas mer än vad den gjorde. Jag mår bra, helt okej. Det är Skönt. Insåg precis också att jag saknar mna förälldrar ganska mycket haha, helt otroligt. Trodde inte det skulle kännas svårt. Kanske för att jag pratade med mamma tidigare och fick höra om middagen dem skulle ha hos mormor och morfar och annat dem planerat i veckan, plus att stugan vi  byggt där uppe är helt klar nu,målad och allt! Mamma skulle skicka kort iallafall på den Skulle gärna åka dit nu nu nu. Aja, nu är det läggdags, i mammas stora säng,som är myycket bekvämare än min.  Kom just på en sak att göra imorgon som redan piggar upp mig, haha vilken idé. Berättar mer imorgon tror jag..Ska borsta tänderna nu! nattinattinattinattinattinattinatti.

Ja,min kärlek får du bära.

                                      

Den här låten vill jag spela på mitt bröllop om jag gifter mig nån gång,så otroligt vacker. Hjärtskärande på något vackert vis. Shirley har verkligen en röst som når in i mitt hjärta. Jag blir alldeles kallsvettig och varm på samma gång.

                                                           
                                När som klockorna har stannat
                                    Och tiden tycks stå still
                                  Och man inte vågar säga
                                 Det man längst i hjärtat vill
                             Då ska vi ta varandras händer
                               Då ska vi minnas denna dag
                              Och förstå vad som än händer
                                  Är det alltid du och jag


Elisabethtown

                                                                                                                                          
                  Kirsten och Orlando
            
 Söta tillsammans i filmen(som tyvärr är lite seg).
Tycker nog personligen att dem skulle klicka i verkligheten också.
 

Nyduschad och helt varm i kroppen.

                                                                     


Sol sol sol! Åh vilken härlig dag det har varit. Den har spenderats på verandan i solstolen med ipoden i öronen och det var så skönt att jag somnade flera gånger. Den ni. Det hade jag inte väntat mig. Vänder det nu? Vädret alltså.
Efter att ha blivit riktigt hungrig efter allt solande så åkte jag till Vällingby för att köpa en ny body lotion, nu när jag börjar flagna helvete, och även mat från steakhouse då jag inte orkade laga något alls ikväll! Så är det när man är ensam.. och ioförsig ganska ofta annars också...
Det enda jag känner nu är mitt kaffesug och min rygg som gör ganska ont efter en dag i den hårda solstolen. Nej nu ska man inte klaga, brun har jag blivit!

Vad ska man hitta på nu? 1. Sätta på kaffe 2. Kolla tvprogrammet.
Hej så länge!


                                                                     

Hur lär man sig att sova ensam?

Om någon har några tips så skulle jag bli väldigt tacksam, mår nästan illa för att jag är så trött men kan bara inte slappna av tillräckligt för att kunna somna när jag är helt ensam hemma. Hur ska jag någonsin kunna bo själv? Jag är oerhört sällskapssjuk på natten. Fyfan
Jag gillar det inte.
åh, orkar inte. Gääsp.

Kate and Leo

                                               svarta gelehallon,mums.

 Blev ingen utekväll utan en innekväll med mig själv. Var lite irriterad först men lugnade ner mig efter att ha beslutat mig för att cykla till närmsta affär och hyra några filmer och köpa lite godis. Så la mig ner i soffan,förberedd för en myskväll med tofflorna på och satte först på SATC. Var så länge sen jag såg den med Patsy på bio. Efter allt godis blev jag så törstig att jag nu inför den andra filmen laddade upp med en stor kanna vatten istället. Usch jag är dålig på att dricka ordentligt med vatten! Andra valet var Revolutionary Road som jag äntligen (äntligen!!) ska få se. Har längtat så efter att få se dem återförenade. Nu ska jag krypa ner igen,med Kate och Leo som sällskap.


                      

Morgonrock..badrock?

                                                                

Så,med en rykande kopp kaffe i handen fortsätter jag skriva lite. Det vita luddiga på bilden är då min "nya" morgonrock. Varför jag gjorde citattecken är för att den inte riktigt är ny,den har tillhört min farmor men hon hann inte använda den så mycket innan hon dog så den är i jättefint skick! Den har silvriga detaljer på ena sidan vid axeln och neråt. Dessutom (tro det eller ej) så har den inbyggda axelvaddar haha! Tycker det känns jättefestligt. Men den är väldigt varm och skön så jag har fastnat för den.
Jag trodde jag skulle tröttna på att vara ensam hemma ett tag och var redo att ta bussen upp till norrland igen till mamma och pappa men sen fick jag vettet tillbaka och insåg att jag bara borde njuta av tiden som jag får vara själv. Plus att jag måste lära mig att sova själv? ah,oh,ih. Jag vill inte,neeeeej.

En bra nyhet är iallafall att jag äntligen ställt mig i bostadskön och börjat samla poäng,bättre sent än aldrig. Mamma som aldrig vill att jag ska flytta hemifrån suckade och lät besvärad när jag berättade det. Hon behöver iallafall inte oroa sig nu, har säkerligen inte första tjing på nån lägenhet förns om 2 år ändå. Och att jag skulle FÅ en är nog inte ett alternativ..

Nu ringde telefonen.

I'm not dead yet

Woho,mitt första blogginlägg på min nya bärbara dator. Sitter för övrigt och bloggar nere i vardagsrummet framför tvn, känns som att jag flyttat ner hela mitt rum hit sedan jag blev ensam hemma för en vecka sedan.
Tappade verkligen lusten inför att skriva och att uppdatera hela tiden för ett tag sedan och nu känner jag mig riktigt ringrostig, vad ska man skriva här? Berättade nyss för Sara att jag hade tänkt ta upp bloggandet igen,även om det bara blir för en kort period nu när jag verkar ha mycket tid över..
Saker och ting kommer och går i perioder och just nu känner jag bara att jag är redo att bli vän med bloggen igen,berätta allt för den och ta hand om den.
Men först och främst ska jag ta hand om mig själv,that's right. Jag hade tänkt börja med en ansiktsmask och att måla naglarna sedan kanske jag börjar tänka mer så på ett känslomässigt plan också, känns som att jag tryckt undan mig själv och hur jag mår alldeles för länge nu. Men jag vet att sånna småsaker som att fixa sig kan ge en otrolig bra feelgood-känsla bara det, en känsla av att vara "ordnad och ordentlig". Därför ska jag även ta hand om diskhögen som bara verkar växa och växa för varje timme..mest av kaffekoppar dessutom? Hur mycket kaffe dricker jag om dagen?

Känner mig glad och lycklig över att ha presterat något annat än ett videoinlägg i min blogg för första gången på länge!
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe.