IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!!!!!!!111^23

Yippie! Imorgon åker jag. Klockan 12.40 går planet till England,och sedan via buss ska vi ta oss till Torquay.
Hela dagen har bestått av att
* Packa(en väska räcker inte åt det jag vill få ner till mina 2 veckor)
* Fixa en ny iPod
*Ladda iPod med musik
* ..och äta!
Känner att nervositeten blrjar komma krypande,eller paniken kanske jag ska säga. Johan är ett bra stöd i det hela iallafall,han är minst lika nervös (panikslagen).

Pratade för övrigt nyss med Andrea,som har visat ett otroligt dåligt uppförande den här helgen! haha,riktigt chockad blev jag när vi nyss hade en långt telefonsamtal..vi kan säga som så att allt inte går som Andrea tänkt när hon är full!
Mathias kom precis hit som en kylande vind,jag är alltid dödshet i ansiktet medans han är helt stelfrusen,sitter och svettas i kofta och strumpbyxor.
Påtal om vad man har på sig så undrar jag vad klädsel blir tills imorgon då jag åker? ledig men uppklätt låter som mig,så kjol och ballerinas blir det. Plus solglasögon som jag och J kommit överrens om.
Nu ska jag fortsätta fixa inför imorgon.

                                       

                                                                                   Mm,favoriten!


FÖR NU HAR JAG KLARAT ETTAN!

Åh,vilken avslutning. Åh vilket dåligt väder. Åh vad sorgligt.
Massor av blandade känslor var det definitivt när vi sa adjö till alla treor och även en del lärare idag på vår fina avslutning i Blackeberg. Sjöng gjorde vi också,i över en timme kändes det som,med allt från Den blomstertid till låtar från RENT musikalen. När utpsringet var på gång tyckte jag väldigt synd om dom flak-åkande-studenterna,typiskt att det ösregnar just idag-
Men nu,börjar faktist solen äntligen titta in  enom mitt fönster. Ovh det gråa vädret är som bortblåst.
Ikväll ska jag,Andrea och Ebba till Ekerö för att fira Ebbas vän Malins avslutning,blir säkert supermysigt med grillande i det förhoppningsvis fina vädret osv. En perfekt avslutning!
Var annars också väldigt nöjd med min klänning som jag köpte igår till avslutningen från Zara,precis min stil och lite sådär gammaldags gräddvit.
Nu måste jag börja planera mina sommarplaner på allvar här,på måndag åker jag till England(torquay)i 2 veckor och efter det ska jag väll jobba,men efter det och när den "riktiga semestern" dyker upp så måste jag ha planerat den väl. Gotland står högt upp på listan,och även att besöka Andrea i Dalarna är prioriterat.
Så småninom ska jag fylla på med fler inlägg om min sommar.men nu ska jag ner och koka lite ägg till min sommarlunch!

                           
                     Den Blomstertid nu kommer,med lust och fägring stor..
                        Nu nalkas ljuva sommar,då gräs och gröna gror.