Sugen på Nyår..

Har tillbringat mer än halva dagen i badrummet,duschat skrubbat vaxat. JA ALLT!
Känns skönt och fräscht nu efteråt. Har faktist hjälpt mamma en hel del med att ställa fram massa bord och duka,göra namnlappar m.m tills imorgonkväll.
Påtal om imorgonkväll så ska jag nog äta middag hos Josefine med hennes klasskompisar,ska bli trevligt att få träffa dom. Sedan ska jag till Jessica som har kombinerat hennes födelsedagsfest med nyårsfest,passande eftersom hon fyller år vid halv 12 på självaste nyår.
Ska snart åka iväg till Mathias då han har slutat jobba. Måste packa väskan innan och äta något,det är alltid en hel procedur innan jag kommer iväg någonstans haha. Packar nog ned klänningen(svart,satin) jag ska imorgonkväll också..bara för att få höra ett utlåtande om vad han tycker om den. Hur som helst är jag grymt sugen på Nyår och ett helt nytt år,det är alltid lika med en ny start med nya möjligheter.
Får bli en snabb tallrik med gröt och lingonsylt innan jag åker,orkar verkligen inte fixa något större!
Gott Nytt år till Er Alla i förskott!

                                                       image273


Skälby Crew i farten!



Haha,ja såhär gick det till förra Nyåret då grabbarna i Skälby Crewet firade in det nya året
Hur det går i år,ja det återstår att se. Lite credd får dom för en del otroligt roliga bilder(om man känner folket) och många bengaler och dagenefter-pics. Speciellt tack till Morgan som lyckades komma med på en bild och gjort en fin poster,haha ett nytt försök i år? Detta kan knappast bli tråkigt.
Bästa och roligaste killarna ändå måste jag erkänna - ser fram emot att få fira nyår med dom snart och se vad tokigheter det blir denna gång..

Gå i repris,snälla SVT!

På Julen går som sagt alltid en massa filmer i repris,som alla redan har sett ett x-antal gånger.
Men en film jag kom på att jag inte sett på väääldigt länge,och saknat är "Vingar av glas".
Faktum är att jag inte alls gillade den första gången jag såg den,den var bara hemsk. Men sen insåg jag att jag gillade den trots allt och Skarsgård och Sommerfeld är faktist otroligt söta ihop(även om hon inte aaaalls passar eller liknar att spela en tjej från iran).
Hur som helst,så vill jag se den NU! tänker hyra den inom kort om den inte visas i 1:an,2:an eller något snart.

image272

(ps.hittade en jättecool sida från england med massa snygga kl'äder
för killar,lite udda också)

Underbart Julfirande!

Så var Julen över,och för första gången någonsin känner jag mig inte ledsen och sentimental för det. Jag vet nämligen att så mycket bra väntar fram till nyår och efter det ännu mer och ingenting kan förstöra hur lycklig jag känner mig just nu.
Kanske det är ruset av all choklad jag åt nyss eller så är det bara för att jag har fått världens bästa pojkvän,som jag älskar högst av allt. Hans julklappar till mig måste nog förbli hemliga..

Julafton var iallafall jättemysig och det blev inte ett enda bråk under hela kvällen,otrligt för att vara min familj! Det blev faktist riktigt trevligt att fira jul med älskade mormor och morfar i år.
Jag såg föressten inte hela Kalle Anka heller,känns som att jag kan den utantill. 'Kan du vissla Johanna' har jag sett så många gånger att jag har lust att skriva in till SVT och tvinga dom ta bort den,snälla liksom! Men lika hopplöst som varje år hamnar jag framför den ändå eftersom ingen orkar byta kanal. Julbordet såg föressten för min del lite annorlunda ut,mina nya vegetariska vanor påverkade mycket. Men lax och annat var jättegott som vanligt,speciellt som det är på julen.
Jag överdriver inte heller när jag säger att jag fick allt jag önskade mig i år(plus lite till..). Det måste varit för att jag inte önskade mig bara jättedyra saker eller jättemycket. Eller så har jag bara varit snäll i år.
Jag fick:
- Dolce&Gabbana - The One
- Beiga tofflor från Sheppard
- Presentkort på Åhléns och lite annat
- Pengar av Morfar(alltid)
- Presentkort på massage och ansiktsbehandlingar på Axelssons GI(!)
- Silverportmonä från Wedins
- Stickad halsduk av Mormor
- Kosta Boda Kristallglas av Mamma (till min påbörjade samling)
- Rosa badlakan av Farbror och kusiner

                                   

                                                                

Kväll med Bingolotto och onyttigt fika

Jag uppdaterar och berättar att det är BINGOLOTTO'S uppesittarekväll ikväll! Eftersom min mormor är här och hon aalltid kollar på det,blir det även så nu. Hon var iallafall gullig som köpte en spellott till mig också.
Får se vad det kan bli,hörde att man kunde vinna en bil ikväll enbart genom att ringa..
Hur som helst åt jag en väldigt äcklig middag nyss,mamma hade kollat totalt fel i receptet och hällt i fel kryddar på FEL ställe. Salladen var god iallafall,jag får väll leva på knäck och lussebullar kvällen ut.
Ska bara vara hemma hela kvällen och mysa med familjen,blev ingen tur till M eftersom han verkar ha så svårt att höra av sig ibland och veta när han slutar(ja,ta åt dig haha). Imorgon julafton blir det absolut ingen mer ugång än en promenad och ett kort besök hos mammas syssling med lite julklappsbyten :) Sedan bär det av hemmåt till gröt,julmat och andra tvprogram som börjar vid 3. Antagligen kommer allt hemma-sittande få mig nervös så jag bloggar säkert en massa imorgon också. Men ändå för säkerhets skull;  
ÖNSKAR JAG ER EN RIKTIGT GOD JUL!


        image267


En knäckande dag (haha ironi..)

I sista stund tog jag mig tid för att koka knäck idag! Gav mig ut vid 11-tiden i förmiddags för att inhandla lite saker plus det som behövdes till 'knäckandet'. Det slutade med att jag gick(!) ända till Quality Outlet,vilket faktist är en bra bit i svarta högklackade stövlar,och sedan drev omkring där i jakt på ett par nya sötvlar att gå i.
Fyfan vad kallt det var föressten men ingen snö,en vinter med svinkyla och snö kan man acceptera men bara kyla då blir jag SÅ arg.Hittade iallafall massor av fina skor på VAGABOND men jag väntar nog tills efter jul och mellandagsrean,känns ganska smart.

Hur som helst blev knäcken jättegod och ska försöka se till att det faktist finns något kvar tills imorgon!
Nu är det tydligen middag pch jag är inte det minsta hungrig,vi får se hur det går..

                                                      

The hottest' there is

 image262image263

 Ccccharlie Hunnam! Jag ryser bara av att säga hans namn,
eller titta på dessa bilder. Bättre ögongodis finns inte,det är jag och Julia väldigt eniga om. Varför kan inte alla killar se ut såhär?

Årets Favorit!

                   
                                      The Polar Express- When Christmas comes to town

Denna sång har nog varit den mest spelade hittils hos mig,filmen är faktist jättesöt också!

Meningslöst roande

Skriv ditt namn med...

skriv ditt namn med lillfingret: ellinor
skriv ditt namn med armbågen: sd,k,kk bnd (HAHA)
skriv ditt namn med pannan: dsf.m, klj

skriv ditt namn med foten: z<,l,kjijxzr
Skriv ditt namn med näsan: ellinor(YES)
skriv ditt namn med örat: h j*äö
skriv ditt namn med munnen:ellinor (lite imponerande iallafall..)

Värsta jag någonsin gjort,haha.


Tvkväll med Magnus Betnér

Tänkte bara snabbt tipsa om(som så måånga andra) att Magnus Betnérs Turnéshow visas i delar ikväll på kanal 5,21:00. Absolut ingen kan vara så kall och totalt ironiskt som honom och jag älskar det.
Även innan dess är det en dokumentär om Spice Girls jag faktist känner suger för att se,kanal 4 20:00!
Perfekt tajming och tvkvällen är fixad,dessutom kommer Mathias hit och håller mig sällskap. Hjärtat

                              image258
                             image259

Mina "läggdags-procedurer".

Nu är det snart läggdags,fast jag är rätt säker på att jag omöjligt kan sova. Hände så mycket saker idag som förvirrade bort mig till tusen. Sov knappt något inatt,vaknade 4 och lyckades ändå komma försent till matteprovet som började klockan 08:00 och inte 08:30. Stort misstag!
Gick ändå hyfsat bra,och en förvånansvärt rolig volleybollmatch INNE i skolans ljushall gjorde dagen lite ljusare. SO-debatterna är som alltid jätteroliga att delta i på lektionerna,även om jag verkar bli superallvarlig vad jag än ska yttra mig om. Jag kunde inte slappna av idag! Att få se den synen var inte vad jag väntat mig,men det löser sig. Snart är det jullov och jag slipper tänka mer på det för ett tag..
Lägger in en låt idag till Niklas ära och för att han älskar Britney's nya -
Piece of me (varning för superdålig kvalité på videon!)

Nu ska jag ta på mig en stor svart t-shirt att sova i och sedan sminka av mig och kräma in mig och allt vad det heter. Hade även tänkt hinna torrföna håret för att få det lite kompaktare(jag med min trolliga volym)!
Godnatt.

Cirkus BABYLAND

                          image255

               Såhär fina var vår cirkus på CURARE-dagen då skolans volleybollag möttes! Även alla skulle döpa sitt lag   till något och därefter anpassa sin utklädnad till det.Jag tror Christan med sin clowndräkt bidrog med minst 2 poäng av dom 3 vi fick för utklädnad Ebba kunde hitta en riktigt skojjig dräkt i garderoben hemma till honom. Även om han såg lite skeptisk ut i början..Efter mycket smink och fixning och rush efter ett  Luciatåg jag och Ebba medverkade i,hann vi precis till starten och även om det inte gick superbra för vårt låg,hade vi åtminstonde en himlans rolig dag tillsammans!

                 

MIQUE vid Drottninggatan

Jag älskar Mique,världens bästa och intressantaste presentbutik. Hittar alltid något kul jag vill ha där,som t.ex en jättesöt rosa prinsess-speldosa(bilden nedan). Plus en rosa matchande godisburk att förvara,såklart,rosa godis i. Har faktist önskat mig den i julklapp,av mamma. Vill verkligen ha den..
 Vi tittade på den när vi var ute och juhandlade en sväng igår.
Mique ligger sådär precis i mitten av allt man passerar,vid en gata som krossar Drottninggatan,nästan vid PUB.
Så ta en sväng förbi där nästa gång om ni inte hittat dit än. Kommer aldrig glömma en sommar för länge sen när jag,Elica och Sophie var där och det var 25 % rabatt på allt om man sjöng en låt i kareoken(som för övrigt hördes ända ut till hötorget..). Så självklart gjorde vi det! haha Tror det blev Final Countdown eller något,på begäran av butiksbiträdet.

Hur som helst,nu ska jag fortsätta med mitt mattepluggandet och försöka lugna mig inför provet imorgon. Gustav,Max,Maja och Ebba var snälla nog att stanna efter skolan idag dom också och plugga matte med mig. Så nu känns det lite bättre.

                                           image254
               

DanföreDanföreDanföreDanföreDanföreDanföreDanföreDopparedan!

En vecka kvar,precis. Tredje advent har passerat. Och jag har inte bloggat på evugheter,haft så fullt upp på sistine i skolan och med annat. Men nu tror jag faktist att julkänslan börjar komma fram hos mig också - äntligen.
På lördag anländer mormor&morfar,då ska jag och mormor ut och julhandla på dagen och sedan göra en massa julgodis som vi alltid gör. Jag längtar faktist efter dom,inte träffats sen i sommar.
Jag längtar även tills denna vecka är slut. Då kommer jag vara slut.

Innan veckans slut måste jag ha
* Klarat matteprovet på onsdag
* Få minst G på spanskaprovet(usch det gick så dåligt)
*
Köpt julklappar till Pappa och Morfar
* Druckit för mycket glögg och ätit för många lussebullar
* Ta en julfika med Patricia
* Pynta ner huset totalt.


       image252image253


Silence,I Kill you!

                

                                             Haha,Veckans absolut roligaste på youtube!

Gudomliga klänningar!

Jag får alltid leta tillfällen till att ha på mig supersnygga klänningar,det är nästan bara på nyår som det verkar vara tillåtet i mina umgängeskretsar.Så att lägga pengar på något v'ädigt dyrt verkar aldrig bli aktuellt.Hur som helst,så  om jag fick välja en klänning som jag vill ha just nu så är det den från Marchesa här nedan,Det är nog för övrigt ett favoritmärke när det gäller vackra festklänningar. Om jag någonsin gifter mig så vill jag bära en klänning från Marchesa! Jag gillar deras 'prinsessiga' stil väldigt mycket,jag faller djupt för den måste jag erkänna..




image250image251


Den rosa - favoriten från Marchesas Vårkollektion 08.

Den röda - en nyårsklänning att kopiera kanske? Klänningen på bilden är från D&G.

En lyckad helg

Måste börja med att säga att helgen har varit riktigt intressant och trevlig. Dessutom fick jag spendera den med supertrevliga människor.

Jag kan inte heller beskriva med ord hur mycket det betydde igår att du stannade,även fast jag åkte iväg,det var det bästa att komma hem till ska du veta. Även fast jag var som jag var och du fanns där ändå,du är Guld värd.

Du ska veta att jag saknar dig redan så otroligt mycket och 2 dagar i min värld känns som 2 år. Jag är så himla tacksam över att jag har dig och jag hoppas att jag visar det tillräckligt,för ingen får mig att må så bra som just du kan. När jag ringde dig idag på jobbet hade jag tänkt säga något i din telefonsvarare för jag tog för givet att du inte skulle svara,nu tänker jag spara det och säga det nästa gång vi träffas. För det är sånna små saker som du gör som får mig att må så bra,alla små tecken du ger mig om hur mycket jag betyder för dig. Du är fenomenal på det och ibland förstår jag inte hur jag kan ha blivit så lyckligt lottad till att få ha dig i mitt liv. Du är mitt liv,du är mitt allt.


                                             JAG ÄLSKAR DIG

                                      image249


Hej där!

Tänk vad roligt man kan ha på en gympalektion,som man inte är med på!
Nej vi passade på att ta lite bilder istället..

                            image247
                                  image248
            
(Jag,Gustav,Chriss och Oscar på bilderna)

Födelsedagsmiddag

Just nu sitter jag och halvt dör efter en alldeles för stor middag! Lagade nämligen en lite försenad "födelsedagsmiddag" till mamma och pappa ikväll eftersom dom båda fyllde år förra veckan.

Detta bjöds det på!

Qornfiléer                                                         Chokladpudding
Kinesisk wook                                                 Gräddvisp
Sallad                                                                Riven mörk blockchoklad
Ris                                                                    Jordgubbar som dekoration
Indisk Currysås,hemmagjord!

Nu måste jag skynda mig och hoppa in i duschen om jag ska komma iväg sen ikväll och träffa E&F eller Jens,om det visar sig vara så. Bloggar mer myyyycket senare.