Shopping/Solning/Städning/Seriemaraton

Efter en riktigt LÅNG dag på jobbet idag (fanns inget kaffe, hjälp!) och lite shopping i stan efteråt så åkte jag hem och solade ett par timmar på eftermiddagen på min baksida. Efter det bestämde jag mig för att ta en lång cykeltur till Vällingby, runt Nälsta, till Spånga och sen hem. Lär kännas lite i benen imorgon kan jag säga! Men får lov att träna på något annat vis än Friskis&Svettis i 2 veckor nu då dom gör om i lokalerna i Jakobsberg då. Väl hemma så passade jag på att dammsuga mitt extremt dammiga rum, tror inte jag gjort något åt det på ca 3 veckor..Bytte sängkläder också så nu kan man verkligen andas här inne och det luktar färscht! Skönt.

Nu ligger jag i sängen och kollar på Ugly Betty, sjukt längesen jag såg ett avsnitt. Sedan blir det lite mer Criminal Minds tror jag..och sen kanske lite Vänner. Är jättesugen på att kolla någon gammal serie som jag tyckte om förut, typ Sunset Beach haha, men kan inte hitta den någonstans. Kanske bara var jag som gillade den b-dokusåpan, ja antagligen. Nu tillbaka till Ugly Betty-avsnittet!
Här kommer ett litet smaprov på vad jag köpte idag, ett nytt nattlinne. Var så sött så kunde inte låta bli. Blev en del nya underkläder också men dom visar jag nog inte upp här. hehe


   Lite suddig bild - vadå 8.1 megapixel kamera? Pfft.

(1/7 - Lägger till såhär i efterhand, nattlinnet kommer från victoria secrets. Hittade en butik som säljer deras underkläder billigt då det är från gamla kollektioner som inte blev sålda i butiken)

I don't like mondays

Tror jag nyss såg ett av dom sjukaste TrueBlood avsnitten hittills. Är fortfarande lite chockad.
Varje måndag så är den serien för övrigt den med flest visningar då det alltid kommit ett nytt avsnitt på söndagen innan i USA. Andra dagar så är det How i met your mother som jämt ligger högst upp...

Är jättetrött efter att ha jobbat 08:00-17:00 idag så måste verkligen sova genast, upp vid halv 7 imorgon igen! Jag hade jäättegärna velat sola imorgon, men får passa på att sitta ute på lunchen. Faktiskt väldigt fin utsikt där ute över Stockholm då man sitter som i en trädgård ovanför vattnet precis. Ska ta lite bilder då!
Här kommer lite bilder från midsommar nu!

                                             Vi åt lite mat....

                                                Vi spelade kubb...

                  Jag och Jonathan (emmas supergulliga pojkvän)

                 Alltid lika taggade Fredrik med sin flickvän Jennifer



I look up at the stars, hoping that you are doing the same





                                                               Well it’s good to hear your voice
                                                                     I hope you’re doing fine
                                                                     And if you ever wonder
                                                                       I’m lonely here tonight
                                                                     Lost here in this moment
                                                                       Time keeps slipping by
                                                                  If I could have just one wish
                                                                      I’d have you by my side


Glad midsommar i efterskott!

Hade en jättabra kväll hos Emma igår, bästa midsommarafton hittils. Den firades bara med nära vänner och inga direkt stora olyckor skedde under kvällen, då är det ganska lyckat. Vi grillade, spelade kubb och jag&emma fixade god efterrätt i slutet av kvällen. (Konstaterade också att vårt gäng, hälften från Skälby och andra hälften från Nacka/Älta består till mer än hälften av par nu haha, endast jag, två andra tjejer och en kille som är singlar i gruppen).
Blev också lite för mycket rosévin för mig igår och några för många nubbar(!) som jag tror att jag kan lova att jag aldrig aldrig aldrig kommer dricka igen. Vaknade för ett tag sen och håller nu på att packa väskan med sovsäck och andra nödvändigheter då vi tjejer från gamla klassen ska hem till Caroline i Österskär och spendera kvällen/natten där. Ska bli jättemysigt med lite knytkalas!
Vaknade för övrigt imorse av att jag trodde att en bomb gick av utanför på gatan, men det var bara åskan faktiskt. Hade glömt balkongdörren öppen och eftersom jag sov i mammas säng så hördes smällen mycket högre. Jag måste nog erkänna att jag är lite rädd för åska och blixtar, har trott att jag bara är fascinerad men hade sjukt svårt att somna om imorse sen...Usch. Nu ska jag nog ta mig ner till köket och äta något.


Oh Sookiiie!

Ja jag vet att jag nyss sa till mig själv. Men can't help it, det här är så festligt.
Det är många som gillar True Blood och särskilt Sookie Stackhouse då...så det verkar som att Bill har fått konkurrens från ett mycket oväntat håll!


                                    Snoop Dogg diggar True Blood. Kan det bli mer G än såhär?

Tell me why are we so blind to see

Känns som att det är Twilight-hysteri överallt i Sverige nu. Även i bloggvärlden. Men inte i min blogg! Dock så ska jag antagligen se filmen rätt snart efter att den kommit ut på bio...





Jag måste nog skärpa mig, blivit alldeles för mycket tomma inlägg med
musikvideor/diverse andra videor i min blogg på sistone. Men det här var låten som fastnade på  min hjärna hela dagen då jag av misstag lyssnade på den igår. Jag gillade verkligen den här förut och kan konstatera att jag fortfarande gör det också.
Men jag undrar varför Michelle Pheiffer är med i videon? Vissa scener måste vara från en film väl, men vilken då?

1 2 3 ge mig fanta och rosé...

Haha, var tvungen att lägga upp den här lilla videon innan jag sover. Jag som länge, länge undrat var detta "Vad gör vi? Nu kör vi!" kommer ifrån..och ja, nu besvarades min fråga. Fast lite fler frågor uppstod också, för det första vadå fanta+rosé? Bland det äckligaste jag hört. Skulle kräkas utan att vara full än och för det andra så är videon riktigt pinsam och låten suger. Varför gjorde någon ens den här låten?
Kommer tänka på det här varje gång jag hör någon säga "Vad gör vi? Nu kör vi".
Nej usch...Godnatt säger jag nu


Vagabond 1200:-



     ge mig dessa? Idag har jag bara suuuktat efter skor och dem här fastnade jag för...

I wanna do bad things with you

Hade en jättebra första dag på jobbet idag. Har nya arbetsuppgifter, eller ja, i princip samma men på ett helt nytt sätt då vi gjort om vårt datasystem och alla brev och all information jag skickar ut är mycket roligare att göra nu! Åt en jättegod kycklingsallad till lunch också, haha och sånna saker gör verkligen min dag ibland, god mat!

Nu ska jag snart sussa, men MÅSTE verkligen först titta på det nya avsnittet som kom ut igår. Annars kommer jag inte kunna sova gott, på riktigt. Har lyssnat på den här låten nedanför hela kvällen också, alla andra som också gillar den
här serien förstår vilken jag menar genom att lyssna på låten! Nu ställer jag klockan på 06.00 och sen ska jag njuta av avsnittet. Puss





Lyckad helg, nu börjar jobbet!

Hej bloggen! hehe...

Nu är helgen snart över och jag börjar jobba imorgon, vilket faktiskt känns riktigt bra. Helgen var lyckad med myskväll med mamma och pappa i fredags, bröllopsfirande med skumpa på lördagsförmiddagen (jag följde bröllopet i 4 ½ timme på tv, typ) och sen utgång senare på kvällen. Jag och Daniela, nyligen hemkomen från cypern och äckligt brun, möttes på D innan för att dricka nått glas vin och "prata ut" lite. Sedan gick vi till Honey där vi mötte Andrea, Ebba och Kia. Plus en väääldigt massa andra människor vi kände, ALLA var där av någon anledning? Blev rätt sent och jag och Daniela bestämde oss för att följa med hem till Rasmus som vi mötte på ute och basta lite som avslut på kvällen. Även Hannes och Andreas hakade på och vi hade en jättetrevligt sent in på natten/morgonen. Sedan slocknade vi i Rasmus föräldrars sovrum, som vanligt haha! Blev inte så mycket söm direkt så är jättetrött redan såhär dags, borde verkligen sova så jag är pigg tills imorgon. Men kommer nog ändå inte kunna sova, har för mycket som snurrar i huvudet just nu. Jag ska alltid fundera för mycket över saker. Suck... Därför känns det rätt bra att börja jobba imorgon, så jag kan f o k u s e r a på något annat.
Nej nu glider jag ner i pyjamasen iallafall, godnatt.


Bild från min studentmottagning, fick massa bilder av Sara idag som lekte fotograf den dagen.
Sitter och tittar igenom bilder och skrattar för mig själv. Var absolut inte ett dugg
fräsch efter att ha åkt flak...




Take me back right now

Tittade igenom massa bilder från Sydafrika nyss. Kände en enormt längtan efter att få åka dit igen, drömde mig bort i nästan en halvtimme nyss och bara tänkte på allt underbart som hände där. Även om mycket var jobbigt och svårt att förstå och acceptera så är jag så glad för att vi åkte dit. Jag är kär i landet helt enkelt. Kändes inte ens som ett enda land då allting är så olika på alla ställen, olika kulturer och traditioner finns överallt tack vare/på grund av apartheid som tvingade urinvånarna i landet att splittras när holländare och tyskar kom dit. Deras kultur har blandats så mycket med västerländsk att mångfalden är otrolig, byar och åkrar i ena staden och i nästa moderna teknologistäder med höghus. Oavsett var man befann sig så fanns det en rytm och en känsla hos folket som var så skön att uppleva. Alla är så himla generösa och tacksamma där, man kände sig välkommen var man än kom! Tror nästan jag njutit mer av resan nu i efterhand när jag tänker på den, än när jag faktiskt upplevde allt. Men jag ska absolut åka dit igen, det hamnar på min lista helt klart. 

                                        
                        
    Jag fick klappa små geopardungar i en djurpark där. Var lite rädd och sjukt glad samtidigt.
                        Dom kunde bitas lite men var bara jättegulliga och klappvänliga. Åh!





Muse - Neutron Star Collision

Måste bara dela med mig av några låtar som spelas ofta i min ipod just nu. Good music


Höst?

Shit vad jag hatar vädret just nu. Först sol, sen kommer massa mörka moln, sen sol igen men då ska det blåsa svinkallt? Skulle kunna vara sommar,höst och vår på samma dag. Vet inte hur jag ska klä mig alls! Om det är samma visa imorgon så blir det jag som åker till solariumet direkt efter träningen.

En bra sak jag gjorde idag var att skriva in mig på arbetsförmedlingen. Kändes som en början iallafall och ganska vuxet, eller? Samtidigt som jag var i jakobsbergs centrum så passade jag på att gå in på Ur&Penn och köpa fler ringar eftersom jag har massa presentkort där nu. Men borde nog börja köpa något annat än ringar, ska räkna någon dag hur många jag har..kan inte få nog.
Ikväll blir det bio med några tjejer från klassen (eller ja, gamla klassen..) och vi ska se sex&thecity, blir nog jättemysigt. Har fortfarande det där problemet angående vad jag ska ha på mig för att inte frysa/svettas. Hm.
Borde börja göra mig i ordning nu och logga ut från ansiktsboken...

För vi har tagit studeenteeeeeen, fan vad vi är bra!

En vecka har gått sedan jag bloggade senast och ja, det har hänt en del!
Jag har hunnit med att ta studenten faktiskt. Hade en underbar avslutning med klassen och resten av skolan, bra väder fick vi också. Dagen började med champagnefrukost på skolans fotbollsplan i Blackeberg som sedan följdes av en avslutningslunch med lärarna och sedan utspring! Efter det var det såklart flakåkning som gällde (badade i fontänen!) och sen direkt hem, in i duschen och tvätta bort all öl och göra sig redo för mottagningen som vi hade hemma hos oss. Fick många, många jättefina presenter! Tack så jättemycket. Mycket som kommer vara användsbart när jag själv flyttar hemifrån, perfekt! Efter mottagningen bar det av mot slutskivan som var på Clustret där vi dansade tills stängning. Kom i säng vid 5,
glad lycklig och trött.

Här kommer lite bilder som sammanfattar min studentdag och
min sista dag som blackebergare.







4 juni...

4 juni, datumet då flest klasser i Stockholm tar studenten. Hela 50 st faktiskt!
Det har märkts ganska mycket häri området då folk sitter ute, det sjungs och
skriks överallt och vart man än går så ser man gula och blåa ballonger.
Hann med hela tre mottagningar idag: först Emmas, sen
Saras och
sist Douglas. Känner att jag fick chansenatt börja ladda upp inför min egen stora dag
 och förstå att det faktiskt händer NU!
Jag tror att jag är redo nu faktiskt. Nu blir det sängen, för imorgon är det en till
 mottagning på kvällen som jag ska ladda inför.


                                           Söta Sara och Jessica


                  Jag och Daniela...smygfotade på mösspåtagningen

Äntligen kommer dom upp






Haha. Vet inte riktigt hur jag ska reagera ibland när jag tittar igenom bilderna från när jag
och Sara var i Magaluf förra sommaren. Visst hade vi extremt kul, men det kommer stunder då jag verkligen undrar vad vi håller på med och många bilder minns jag inte ens att vi tog!
Det finns extremt många bilder på mig när jag äter, hur charmigt som helst! och många på Sara när hon envisas med att dansa där de manliga stripporna dansade hehe.......

(Känner att första bilden behöver en förklaring, pengarna var nästan slut så en medtagen blåbärssoppa blev faktiskt räddningen den kvällen. Femte bilden är från andra kvällen då jag fick för mig att jag skulle bli klippt av våra grannar som råkade vara frisörer från syrien.)

Har så mycket fler fula/konstiga/äckliga bilder att lägga upp men vissa är helt enkelt inte bloggmaterial. Tyvärr


Ananas istället för godis

Idag är jag ganska glad. Dels för att jag har fått njuta av det fina vädret, dels för att jag bestämde mig för att cykla till jakobsbergs centrum och köpa mer ananas när jag kom hem. Jag äter på tok för mycket ananas, det är väl inte dåligt på något sätt eller? Bättre än att äta massa godis försöker jag intala mig själv.
Annars sitter jag och Gustav i min klass just nu och försöker fixa och trixa ihop lite diplom till folk i klassen. Ni vet "klassens det" och sedan med en liten motivering. Vi bestämde oss från första början att vi skulle vara snälla med med GLIMTEN I ÖGAT som det heter. Nu tror jag dock att det har spårat och att vissa kommer hata oss imorgon hehe.

Nu ska jag äta mer ananas...

Klar med plugget

Japp nu är jag faktiskt klar med allting i skolan. Sa det redan i fredags vet jag för att alla riktiga lektioner var slut då men jag hade faktiskt två uppgifter kvar, en i engelska och en i filosofi.
MEN NU har jag gjort dom. Känns jättebra. Just nu sitter jag och funderar på om jag bara borde sova, eller göra mig en kopp té och sitta uppe ett tag till i köket. Är verkligen inte trött men det är jag väldigt sällan så.



                                                  Jag vill kraaamaaaaas

Dagens hjälte

                       
Grattis Robin Söderling, även om du inte vunnit franska öppna än så har du helt klart
  vunnit mot din hittils största konkurrent. Mot allas förväntan och ALLA odds!

As we go on we remember all the times we had together

Nu såhär inför studenten så känns det verkligen som man tappat all uppfattning om tider eller vilken veckodag det är. Dom senaste veckorna har så mycket lektioner och halvdagar existerat att det inte spelar någon roll om det är helg eller bara en vanlig måndag. Dessutom vill man verkligen ta vara på dom få lektioner man har i skolan nu på slutet, sista tiden man har med klassen helt enkelt. Sen är det ju en annan sak att mer än hälften av klassen inte tänker så och struntar i allt nu på sluttappen och är hemma och sover (?) istället.

Idag var iallafall en helt onödig dag då man åkte till skolan med den anledningen för att få reda på sitt slutbetyg i litteraturvetenskap. Var läraren där? Nej. Och jag som kommer bli så arg om jag bara får ett VG fast jag gjorde en extrauppgift som BORDE ge mig ett MVG. Vill verkligen inte ha kämpat med den där uppgiften 3 timmar i onödan. Då kommer jag nog gråta lite.
Efter skolan åkte vi några stycken tjejer från klassen in till stan för att fixa färg och lakan som ska utgöra dekoration i skolan och på flaket när vi tar studenten. Jag kom på att jag borde fixa ett nygg legg när jag ändå var inne i stan och lät resten av tjejerna ta hand om shoppandet istället.

Tog mig först en halvtimme att hitta rätt gata där skatteverket ligger på söder, för att sedan konstatera att jag var i FEL ÄNDE av den där jävla gatan, suck. Kände mig allmänt äcklig och ofräsch efteråt. Inte alls redo för att fotograferas inför ett legg som jag ska visa upp vid ganska många kommande tillfällen och faktiskt vill se normal ut på. Har mått dåligt för mitt förra ända sedan jag fixade det när jag var typ 13.
För övrigt så konstaterade jag, efter att ha tagit kortet och skrivit på alla papper och fått se en pappersversion av hur mitt legg kommer se ut, att min handstil är precis lika ful och spretig som när jag var 13. Kul!