Ledig Måndag

Så underbart skönt att ha en extra dag ledigt,att bara kunna ligga i sängen och dra mig. Nu när jag faktist gått och blivit förkyld,IGEN. Hatar det här vädret med växlande temperaturer.
Fick lyckligtvis tag på mina jeans idag,efter många besök och testande om och om igen..
Nu ska jag bara gå in dom och stretcha in dom i min kroppsform.

Alla tittade väll på ELLE-galan igår? Om inte så kommer alla vinnarna här:
  • Årets hederspris: Gunilla Pontén
  • Årets designer: Whyred
  • Årets fotograf: Jimmy Backius
  • Årets stylist: Robert Rydberg
  • Årets blickfång: Helena Hörstedt
  • Årets modell: Caroline Winberg
  • Årets hår & make-up: Linda Öhrström
  • Årets H&M-stipendiat: Minimarket (jag gillar Jojo&Maloue mer)
  • Årets internationella designer: Christopher Bailey for Burberry
  • Årets bäst kläda kvinna: Marit Bergman
  • Årets bäst festklädda: Karin Winther
  • Årets internationellt bäst klädda kvinna: Dita Von Teese
  • Årets bäst klädde man: Mugambwa "Mogge" Sseruwagi (ursäkta,sämst.Peter Jidhe tack!)

För övrigt så var SNOOK-pojkarna dom absolut sötaste på galan med sitt realistiska tal.

En och en halv timme flöt på väldigt snabbt,och välförtjänta priser delades ut. Till iallafall dom flesta.
Här är något väldigt intressant och roligt som jag hittat. När man nu som majoriteten av alla kvinnor/flickor har problem med att ha råd med allt man vill ha.Särskilt dyra väskor,Men jag tror jag funnit lösningen.
 Vore inte detta
praktiskt? Att bara komma på idén ens.Roligt också att dom döper vidarelänken till "ska bara titta.." Så får det lov att vara en Chloé väska,och sedan kanske en Banana republic..


Im a Needy girl

Idag var tänkt att bli min shoppingdag,men mina planer blev förstörda. Hade planerat en hel dag i stan,men först ett stopp ända ute vid stinsen,nu när jag fått mina pengar och annat.
Det börjar med att jag vaknar en timme försent,är ensam hemma och kan inte gå hemmifrån för jag har tappat nycklarna så kan inte låsa dörren. Bröt nästan ihop och ville gråta. Ringde mamma efter att ha ätit frukost(man gör saker mycket bättre på mätt mage) och dom var SNART på väg hem. Synd så har jag och mamma väääldigt olika uppfattningar om vad begreppet "snart" innebär..Efter en och en halv timme är dom hemma. Det är redan försent att åka iväg nu,och jag ville inte be julia att vänta ännu längre på mig så jag gick ner till gymmet och tränade och sen gick tillbaka! Man tränar bra när man är arg,eller förbannad.
Men vet ni vad,jag är faktist ledig imorgon, och eftersom typ resten av hela stockhom faktist går i skolan så komemr det vara ganska tomt på gatorna inne i stan vid 11 tiden. Alltså åker jag in imorgon,ensam dock.
Nedanför har jag samlat ihop lite olika saker inför våren jag gärna skulle vilja äga.
p.s GLÖM INTE ELLE-GALAN IKVÄLL! d.s


GE MIG DET DÄR!

FREEDAG!

Här sitter man,helt ensam på en fredagkväll. Någon som har lust att ta med mig ut? Verkar inte vara någon hemma alls, alla har planer,förutom jag. Var och tränade och sedan gick jag en promenad. Nu känner jag mig för sliten för att göra något alls. Kanske går något bra på tv ikväll..
Imorgooooon ska jag sova läääääääänge och sedan åka in till stan och gå på BIO,vet fortfarande inte vad jag ska se. Vi får se vad vi är sugna på just då,sedan äter vi middag inne i stan innan hemgång.
Hoppas den här helgen går riktigt långsamt och inte sådär konstigt fort som den förra. Dessutom har jag långhelg nu,är nämligen ledig på måndag pga "hemstudiedag" - bääääst.

Jossan ringde nyss från Holland och bad mig komma ner till henne om några veckor,över en helg. Jag tackade såklart JA! våra mammor får ordna och boka allt det där med flygplan bara,jag längtar.

Nu ska jag placera mig själv framför TVn och ringa min kära granne Joakim och be honom göra mig sällskap!

Tisdagkväll med Sarson


Idag har varit ett helt jävla vanlig och tråkig tisdag,förutom min och saras trevliga promenad på kvällen i snön genom Järfälla. Sara hamnar som vanligt på marken av ett skrattanfall när vi disskuterar dagens ämne våldsporr. Du är så söt när du ler,vet du det? och när du skrattar..helt otroligt! jag Älskar dig Sara,du var den första kompisen jag fick på dagis,vi valde ut varandra. Sedan dess har vi varit oskiljaktiga, å som jag sagt förut: Det enda falska med dig är din vackra hårfärg.

SARAS 16ÅRS'DAG

Kärleken - ?????

JAG SÖKER KÄRLEKEN SÅ MYCKET ATT DEN SLUTAT SÖKT MIG
- εγ?
αναζητ? αγ?πη ?τσι πολ? να το τελει?νω αναζητ? εμ?να.


tidig lördag morgon

Här sitter man,klockan är snart ett och jag är för trött för att sova!
Hade en trevlig kväll hemma hos sara ikväll med alla tjejerna,varför är vi alltid hemma hos sara? kanske är för att vi gillar henens gråa mjuka soffer så otrooligt mycket.
Sitter just nu och skalar mig en apelsin och kollar på Gudfadern 2 på tv4 guld. Den håller på till halv 4
Kan inte beskriva hur otroligt skönt det är med helg,och hur mycket jag verkligen behöver den här ledigheten..ska bara sova imorgon,och kanske åka och handla. Är också min tur att laga middag imorgon
Måste köpa en ny recept bok,har gjort i princip alla i vår nuvarande kokbok.
Nua har äntligen min Jacka och övriga kläder kommit som jag beställt till resan för spanien,great.
Mitt nya diadem är så jävla tajt,att det ger mig huvudvärk. Inte bra,sitter och spänner ut det hela tiden. Mina tinningar värker. Måste göra mig i ordning och dricka några glas vatten,sedan kan jag sova.
Eller iallafall ligga och läsa nya ELLE i sängen!
s.E

Måndag vecka 3

Är sådär halvt sjuk,men inte tillräckligt för att stanna hemma. Ont i halsen och det gör ont ända upp i tinningen om jag nyser. Sitter och dricker tekopp efter tekopp men det hjälper inte,utan får snarare min hals att ömma och svälla. Några tips på förkylningskurer? jag är i behov av en.
Det bästa är iallafall ett jag har pratat med en viss person idag,och lyckonivån steg över det vanliga.
Så så hemskt har det inte varit.
Kom nyss hem från gymmet (och ja,jag vet..gymma är det sista man ska göra när man är sjuk) Men jag har inte varit där på hela helgen och kännde mig så ohälosam. Dessutom när jag var på saras tjejmiddag  helgen och åt aaaaaaalldeles för MYCKET av allt!
Måste läsa en del av ondskan strax,och sedan plugga in massa olika kaffesoter av någon anledning till hemkunskapslektionen på onsdag. Helt onödigt eftersom jag kommer glömma dom en dag efter. Jag kan dom viktigaste,Latté Cappuchino och Frappuchino. Nu blev jag sugen på Kaffe bara för det,men dricker jag något mer som innehåller koffein eller annat uppiggande så kommer jag antagligen inte kunna sova sen så,not.
OJ nu har jag missat en del av Ally Mcbeal,vilket går före pluggandet! CIAO

I love fridays

Hej gott Folk,Ikväll blir det partaj på Tyresö med sara,ida och flera! Har just lagat en delikat måltid och ska nu in i duschen. Måste ha good tid på mig att platta håret och göra mig i ordning. Jag är en sådan tidsoptimist. Imorgon kväll blir det tjejmiddag hos sara,betydligt lugnare och bara en skön kväll.
Måste ta mig in till stan med mamma imorgon och köpa en present till henne + blommor,för det är tradition.
Tror jag måste få lite massage av pappa också innan jag sticker för jag har såå grymt ont i mina axlar och rygg efter hård träning 3 dagar i sträck. Imorgon blir det ingen träning alls,en promenad på sin höjd.
Nu måste jag fortsätta och planera klädseln för ikväll.
Kanske..
turkosgrön babydoll-tröja
svarta cheap monday jeans
och
svarta pumps är något?(som packas ner för dom går inte med i denna slasksnö)

Vårkänslor

Vårkänslor
Nu när allt vårmode börjar komma in i butikerna efter vinterns sista reor,så börjar jag först och främst leta efter en Vårjacka. Båda mina favoriter kommer från La Redoute(Mycket prisvärd online-shopping). Kakhi färgat känns lite mer vågat än mitt vanliliga svarta val. Går bara att beställas på nätet,och leveranstid beräknas vara upp till 8 dagar. Skor väntar jag med,eftersom jag fortfarande går och hoppas på snö!

Föressten,så glöm inte:

Gratis modevisning i Kulturhuset

Fashion for Zambia
Gratis modevisning i Kulturhuset. Missa inte!

Vad? En välgörenhetsmodevisning för att ge ekonomiskt stöd till Monze Secondary School i Zambia. Unga lovande designers visar sina kollektioner. GRATIS inträde med möjlighet att lämna bidrag.
När? Lördagen den 27 januari, 2007 kl. 15:00.
Var? Lava - Kulturhuset, Sergels torg.


Sverige är vackert,om man slipper leva i det

Har fullkomligt tränat ihjäl mig idag. Helt slutkörd,jag kan inte gå,räknar med att bara ligga imorgon med den träningsvärken jag redan känner av. Pappa var iallafall snäll som skjutsade dig mig och hämtade mig från gymmet,var väldigt tveksamt att jag hade orkat gå hem.
Skulle följt med mamma och och handlat till middagen imorgon på trettondagsafton då vi ska ha en massa gäster,både släkt&väänner. Det enda jag hann uppfatta var någon om vitsås och saffranspanacotta som hon skulle bjuda på,förhoppningsvis inte tillsammans. Varför hon ville ha mig med är bara för bärhjälpens skull,ingen kär "mor-dotter"-aktivitet,nejnej.
Har lovat att vara hemma imorgon kväll och vara riktigt sällskaplig hade jag tänkt,har valt det själv för det finns oerhört mycket att prata om just nu,och för en gångs skull kan samtalsämnena leda till mig.
Är inte narcisstisk,men ni vet själva hur släktmiddagar kan vara när dom maler på om människor och platser som inte längre finns eller inte alls har något av värde för omvärlden.
Just nu är jag riktigt trött på Sverige och jag har nästan en dödslängtan,fast jag står väll ut tills vecka 9..Då det blir CÖ. En sak jag däremot inte tröttnar på är HERMÉS,och deras
parfymutbud,amazone är den jag vill ha.
Ska följa med på ett tupperware party med mamma hos hennes vänninor och en tjej där som reser OTROLIGT jävla orättviisst mycket(new york,japan,kapstaden m.m) köper alltid kläder av alla slag och prylar från olika märken när hon är där,till bra priser. Som hon sen alltid tar med på deras träffar,så jag ser fram emot att få följa med. Christina heter hon, mamma och hon är även lite släkt med varann
nu ska jag gå och kolla på den gamla 80tals serien 21th Jump Street med Depp!

Nya Tider

Dom första dagarna på det nya året,har varit väldigt blandade. Jag har ångest inför skolan,har en massa att hinna med dom sista dagarna i ledighet och har tränat för lite! Dessutom börjar jag få återfall på en viss person,och jag blir så trött på mig själv för det är inte första gången heller. Minsta lilla sak och jag är fast och det känns som att det går baklänges igen. Trodde jag var över det där
Försökte idag shoppa bort alla dliga känslor,men nu såhär efteråt så kommer dom ändå tillbaks.
Whats a girl supposed to do?

Tre viktiga nyårslöften att hålla:
Träna mer/äta sundare
Förbättra min spanska
Göra mindre impuls-inköp

Om 6 månader,precis,så kommer Josefine hem och jag kan verkligen inte förklara hur glad jag är över det. Jag skrek i telefonen när mamma berättade det,att min bästis som flyttade när vi gick i andra klass ÄNTLIGEN ska flytta hem från Amsterdam. Hon hälsade på mig,akut för några dagar sen,då hon var på väg att åka hem igen härifrån och vi inte hunnit träffats riktigt och ville bara hälsa på. Vi började redan planera jättemycket som vi ska ha för oss i sommar,vi har en massa att ta igen. Dessutom ska jag säkert åka och hälsa på henne några dagar i vår.
Då ska hon visa mig alla "Coffe Shoops" där,HAHA!
Hennes familj ska flytta tillbaks till deras gamla hus som ligger ett kvarter härifrån,till deras söta gula radhus bredvid lekparken vi lekte i som små,jag blir så nostalgisk av att tänka på det. Men den här gången är det iallafall glädjetårar som kommer. Jag känner att 2007 kommer bli ett superbra år,och det läskiga var att för någon vecka sedan när jag läste mitt astro om hur "Kräftans 2007" skulle bli stod det just att sommaren är speciellt din årstid i år och att i juli(då hon flyttar hem) skulle jag uppleva ett kärt återseende.
Jag tror vanligtvis inte alls på horoskopen, men nu var det bara ett sånt sammanträffande.
Föressten så är det bara 5 dagar kvar tills skolan börjar,och jag måste catcha rätt dygnsrytm. Ska nog lägga mig snart,fast frågan är om jag kan sova för jag är helt ensam hemma och jag hör ständigt ljud i trappan som att någon går där. Jag har hyrt massa filmer,så blir nog det men huvudsaken är ju att jag iallafall ligger i sängen och vilar.
Imorgon fyller också Sara år. Så jag ska överraska henne imorgon och väcka henne någorlunda tidigt.
Hon ska få en äkta "SWEET SIXTEEN" för det förtjänar hon.

S. e