U2 - sweetest thing

Åh,denna

Jag har någon väldigt konstigt humör nu som inte ens Johan eller Thomas kan ändra på,känner mig så konstig inombords..när ska detta försvinna och när ska det kännas normalt igen?

Snodd på SaraSalminen.blogg.se



                                         Fergie - Mary Jane Shoes

Friskis&Svettis!

idag har jag varit duktig,köpte äntligen nytt kort på Friskis och deltog i ett medelpass på en gång! Gy,pa år SÅ min grejj.Känns så skönt att träna där igen,gymmet Fairings var inte riktigt min stil med alla bodybuilders kände jag,även om magnus betnér-kopian i receptionen var ett plus. Hur som helst,nyduschad och mätt som jag är ska jag strax gå och möta Sara en snabbis för att byta tillbaks lite kläder. Och även disskutera helgens planer.

image289

Yes it's your DUTY!



Denna glömmer vi aldrig,eller hur Patsy? Love it haha

Du har förändrats,eller var det bara jag?





I like the way you wanted me
Every night for so long baby
I like the way you needed me
Every time things got rocky

I was believing in you
Was I mistaken do you say,
Do you say what you mean
I want our love to last forever

But I'd rather you be mean than love and lie
I'd rather hear the truth and have to say goodbye
I'd rather take a blow at least then I would know
But baby don't you break my heart slow ..again.

"Om jag bara.."

Jag ska aldrig mer säga att livet är svårt,när något ytligt händer eller använda mig av extrema uttryck som att jag hatar och avskyr när jag inte menar det.
Jag kan aldrig heller säga att jag någonsin vetat vad smärta var,inte ens när jag fick dra ut tänder eller dra tillbaks en arm som var ur led,ingen vet vad smärta är försn man blivit sviken av den man älskade. Inget smärtar i kroppen som det.
När personen är någon du litat på och trott var den som var menad för dig hela livet och ingen annan då finns det inte ens ord för vad du känner eller tillräckligt med utrymme för dig att försvinna i..
När personen inte förstår smärtan han orsakat,och dessutom ljugit dig rakt upp i ansiktet när du ställt en fråga och vetat det sanna svaret så finns inga missförstånd,oärligheten och sveket är ett faktum. Undanhållning eller Lögner,det spelar ingen roll,det tär på mig och ännu mer nu än någonsin när tiden runnit iväg och allt du någonsin sagt känns ännu längre bort och oäkta..
Att konfrontera personen du älskade och berätta att du vet att han ljög och undrar varför något hände överhuvudtaget så finns det inga ord för att beskriva förtvivlan när han använder sig av en ursäkt som du sa en gång,för att få honom att säga sanningen. Det är svek,och lögner som byggs på och byggs på.
När han inte förstår dig vad du känner efter 6 månader eller kan ana hur du reagerar i en viss situation,då frågar jag mig en sak : är det värt det? Jag hoppas inte det,innerst inne vill jag aldrig bli sårad och inte av dig.
Jag skulle inte använda mig av ordet hata,men hela min dag har bestått av att hata. Ett hat mot dig är mitt försvar och mitt sätt att må bra igen,och jag kommer aldrig be om ursäkt för hur jag reparerar det du förstörde.
När jag har har varit ärlig och lämnar ut mig,så känns det som att du tar av mig när du gör såhär. Sakta plockar du ner mig bit för bit och jag orkar inte stå,sova eller äta. Jag vill bort och ser ingen utväg eller möjlighet,Jag kan varken sätta ord på detta  eller vilka känslor jag har i kroppen just,jag känner mig tom innuti och såren inombords aldrig läker,under dessa omständigheter. Det kunde varit annorlunda men du valde själv det som hände,och jag kommer aldrig förstå varför eller hur du gjorde det. Vad som är värst, att du trodde att jag aldrig skulle få reda på det eller inte tycka att det var något att bry sig om,ja där kan jag nog inte avgöra vad som är värst.
Men jag vet att allt vi sagt dom senaste dagarna och våra reaktioner på det vi gått igenom visar hur lite vi på insidan känner varann när vi inte ens förstår hur man ska behandla varann och du vet tydligen inte alls vem jag är.
Tiden går aldrig att vrida tillbaks och det är inte lätt att vara ledsen nu och ångra sig och vilja att allt ska bli bra igen när man tillsammans inte ser någon återvändo eller veta om man kan lita på personen som tydligen för några dagar sedan levde i lyckan,vetandes om vad den gjort ändå. Då frågar jag mig,är en sån person värd att sattsa på?

Det ordnar sig,sa Sara som sket i badkaret.



Åh vad jag gillar den hära,den är perfekt och har ett perfekt budskap.
Det enda som stör mig till tusen är Christina Aguilera med 90talets äckligaste : LÄPPENNAN!

Missoni..

                                            image288
      
                                                         ..gör verkligen vårigt mode.

KAN DU GÅ OCH DÖ?

When all the clouds darken up the skyway There's a rainbow highway to be found 
Leading from your window pane To a place behind the stars,Just a step beyond the rain
Somewhere over the rainbow
Way up high There's a land that I heard of Once in a lullaby
Someday I'll wish upon a star And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemon drops A way above the chimney tops
That's where you'll find me
Someday I'll wish upon a star And wake up where the clouds are far behind me
Where troubles melt like lemon drops A way above the chimney tops
That's where you'll find me
Somewhere over the rainbow Blue birds fly,blue birds fly over the rainbow
Why, then oh why can't I?
If happy little blue birds fly Beyond the rainbow
Why oh why can't I?


Precis då när man vill vara så långt,långt borta som möjligt och så onåbar
som möjligt så känns det som att man borde blivit född till den
där blåa fågeljäveln.



Nej nu måste jag pigga upp mig med,sura björnar och läxor
(haha idag känner jag humorn på allvar)








Heath Ledger

                        image287
 
                               Världens sötaste par. Hela världen sörjer dig Heath

                                                          

Snake swallowed a hippo



Denna video tillönskas EBBA LOVELAND - mycket nöje! haha

Fan,Glömde P:et idag också..

omg,VEM BORDE LIGGA I SÄNGEN JUST NU? jo jag,fyfan. Ska upp vid halv 7 imorgon och dessutom är Mathias på väg hit nu och vi kommer knappast sova förns klockan 2 som alltid! DETTA ÄR ILLA.
Tror bestämt att jag kommer sova 2 av 4 lektioner imorgon,med tanke på mitt dåliga humör..GODNATT

CLUMSY



                    JAG ÄLSKAR VIDEON TILL CLUMSY - OCH FERGIE.

Hos Messi



Kvällen igår började på Fridhemsplan och slutade i Solna hos den mycket underhållande messi.
Haha,herregud. Jag minns delar av detta från igårkväll. Vi drack vin,spelade våghals(ett spel med sanning&konsekvens och drack vin igen.
Jag fick skämma ut mig med låtsasspråk och papper i näsan,Sara var mer Nasty hela kvällen och immiterade sälar. 
En mycket bra kväll,med underbart sällskap. Den slutade bra med en trevlig taxichaufför somerbjöd sig att skjutsa hem Sara gratis,den tjejen har tur hon. Ju mer och mer jag tittar på videon så märker jag hur hemsk jag är när jag är full,därför kollar vi en gång till..SKÅL.

Uppladdad av 
Messi
www.messi.blogg.se
 

Jingle Bombs



         Haha,Ahmed the dead terrorist Christmasversion !

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Måste bara tillägga att på toppen av allt elände så har min ipod slutat fungera,eller iallafall skärmen. Så det blir ett
trevligt besök till SIBA imorgon efter skolan..verkligen älskar deras personal..

Very Bad HairDay

Åh vad trött jag är på allt,SÄRSKILT MITT HÅR! det blir aldrig bra. Känner för dessa starkt idag efter allt regn och äckligt väder! Dom skulle förbättra mina 'dåliga hårdagar' (som jag alltid tycks ha). Toni&Guy colourshinebooster blir det första jag köper i helgen.


                                                             
     

HELG,thank god!

Hej,jag har blivit sämst på att blogga. Verkligen! Låg på topp 15 listan jättemycket förut haha. Men nu i gymnasiet har man verkligen mindre och mindre tid för varje eftermiddag som kommer känns det som
Sitter och lyssnar till Bringin on the heartbreak' med Mariah Carey. Så glad över att Naturkunskapsprovet är över och gick nog ganska bra dessutom. Minst ett G+! Jag blir alltid så osäker.
Känns också bra att jag ska jobba 2 dagar nästa vecka hos mamma,jag är behövd där! Sedan veckan därpå blir det kanske lite fler dagar..
Hur som helst,gick nyss en promenad och har nu duschat och är ren och fräääsch. Kanske borde sätta på mig något bättre än mysis och världens slitnaste svarta t-shirt? nej,ja orkar inte.
Nu blir det en smoothie med lite jag vet inte vad, jag får väll leta fram någon gammal tomat i kylen,jag kan lova att denna inte blir god. Bytte föressten nyss till Can't live if living is without you på min MC-lista. Det blir nog ganska mycket av henne ikväll,känner för det. Ikväll ska vi fira emma,som fyllde 17 år i onsdags,lilla lilla gumman. Det ska bli kul,får höra med Sara hur,vart och när vi ska ses. Ska även senare släpa mig iväg till Väsby och älskade,men det blir senare det!
Nu ska jag gå och bråka med mixern och få min äckliga-tomat-smoothie gjord.

Grammis

                                      image282 

                                JA,min
favorit Salem Al Fakir vann just pris på Grammisgalan! Underbart.
Men varför kan aldrig Sverige annordna en anständig gala,någonsin? Lasse-Stefans som uppträdande är inte acceptabelt,inte någonstans..Nu hejjar jag iallafall på Lars Winnerbäck som måste vinna kategorin 'årets låt'

älskling från CHLOÉ

                                                         image281
                                                    Min största dröm just nu kommer från Chloé

Från www.miss0.blogg.se

Hon frågade vilken Årets låt varit och jag måste helt klart säga
One Republic feat Timbaland's - Apologize. Den låten får mig att vilja gråta utan att jag riktigt vet varför och den innehåller så många minnen att jag utan tvekan måste välja den som årets låt.      


                                              

"Ta-tag-i-allt- Dagen"

Så var det söndag och imorgon är lovet slut. Det kunde inte varit värre. Dessutom pluggar jag,Så jo det kunde bli värre..
Iallafall,så vaknade jag inte förns halv 12 imorse(eller idag kanske man säger) och jag hatar det för då har halva dage gått åt till absolut ingenting. Men kvällen hos Sara igår var väldigt lyckad och trevlig,trots några små incidenter. Vi åt massor(!) av god mat och pratade massa skit hela kvällen,precis som en tjejmiddag ska vara. Trots allt så fanns det några killar i huset ändå,så helt kill-fritt blev det aldrig. Jag kom hem vid halv 2 och ville bara dö av utmattning eller ringa någon för att det kändes så jävla meningslöst att sova!
Hur som helst nu ska jag snart sluta plugga för idag och ta tag i något annat viktigare,
Nämligen Thomas. Vi som aldrig lyckas bestämma när eller hur vi ska träffas,det var så himla länge sedan nu. Det har säkert sina fördelar med tanke på vad vi gick igenom förra våren och sommaren och hur krångligt allt blev,inte alls som jag ville men så verkar det ju gå med det mesta. Jag är så oerhört tacksam att vi kan vara vänner,för du är verkligen en toppenkille och jag kan prata om allt med dig känns det som. Vi har känt varandra i 3 år och jag tycker vi har gått igenom allt 2 människor kan vara med om,därför vill jag inte att det ska bli som förra gången..att det bara blir sådär tyst. Så har verkligen lovat mig skälv att skärpa mig,för det har varit mitt fel att vi inte setts,fast det har behövts - Ska ta tag i detta nu,och ringa efter jobbet. Jag känner att idag har jag tid för att ordna en del,så nu måste jag verkligen ta vara på tiden vilket inte är min starka sida. Måste även ringa Ebba och fråga när fan vi börjar imorgon,OM vi ens börjar då. Panik...

D&G

                                   image280
                                                             Dolce&Gabbana - The One
                                         Absolut godaste parfymen - och favorit tjejen

Hos Sarson..

  image274image275

 image276image277image278