I'm a very lucky girl

Är helt slut i kroppen! Kom inte hem förns vid 12 igår från Skansen och sedan försov jag mig imorse så var inte på jobbet förns vid kl. 9. Vet att det inte spelar någon roll, ingen bryr sig direkt om jag går en timme tidigare eller börjar en timme senare men det är mer en princip sak. Jag ska börja vid kl. 8 och då vill jag vara i tid. Var så sur på mig själv ett tag. Hade dessutom glömt inhandla lunch tills idag så fick springa in på Konsum vid Zinkens och snappa åt mig lite. Fick ihop en burk tonfisk,keso, minimorötter och fruktsallad. Haha, visste inte vad jag ville ha men försökte tänka nyttigt! Vad konstigt det låter nu när jag tänker efter.

Nu sitter jag som en säck potatis i soffan och bara försöker andas. Efter jobbet köpte jag ett par nya skor, svarta ballerinas från DinSko. Har gått i kilklackar hela veckan och idag fick jag ett skavsår. Mycket konstigt eftersom jag andvänt skorna i ett år snart och aldrig fått ett, men nu? Har mina fötter växt? Kanske svällt lite.
Väl hemma så satte jag på mig träningskläderna och gick ut och powerwalkade/sprang min vanliga runda här i Skälby. Kan säga att det kändes i vaderna då det var ca 8 månader sen jag sprang utomhus (rullband på gymmet är verkligen inte samma sak). Dom 5 trapporna upp till jobbet imorgon lär bli tuffa. Mår dåligt redan...

Sitter nu och lufttorkar håret och har nyss målat naglarna. Funderar på att skicka ikväll några jobbansökningar, Emma och Sara kommer hit strax på en fika. Vi tänkte prata lite om Turkiet och kika i tax free-katalogen som Emma fick igår. Vill bestämma mig för en ny parfym jag ska köpa. Brukar alltid bli en parfym för mig när jag åker utomlands av någon anledning. Är lite sugen på att börja använda Dolce Gabbana - The one igen.

                                        
Var på Skansen med Daniela och hennes syster Charlotta som jobbar där. Träffade hennes trevliga arbetskramrater och även Andrea av en slump som också jobbar där. Vädret var verkligen inte det bästa men vi lät inte det stoppa oss.

Kommentarer
Postat av: MissGoldilocks1

haha vilken härlig matkombination, men det lät gott!! <3

2010-08-06 @ 11:50:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback