Jordgubbar på Italienska!
Ellinor's favorit i repris,
Absolut godaste efterrätten just nu,ni måste testa(även fast man kan skippa kanelen och ta lite choklad istället).
Orgasm garanterat!
1 1/2 dl Kesella
1 dl mild yoghurt
2 msk florsocker
4 avlånga italienska kex, t ex savoiardi eller biscotti
1 msk apelsinjuice
1/2 tsk kanel
Absolut godaste efterrätten just nu,ni måste testa(även fast man kan skippa kanelen och ta lite choklad istället).
Orgasm garanterat!
Ingredienser
4 port
1/2 liter färska jordgubbar1 1/2 dl Kesella
1 dl mild yoghurt
2 msk florsocker
4 avlånga italienska kex, t ex savoiardi eller biscotti
1 msk apelsinjuice
1/2 tsk kanel
Gör så här
Skär alla utom 4 jordgubbar i små bitar. Blanda Kesella, yoghurt, jordgubbsbitar och florsocker. Dela kexen i bitar och droppa över juice. Varva smeten och kexen i 4 små glas. Pudra över lite kanel och garnera med de hela jordgubbarna. Ät och njut!Kommentarer
Postat av: Caffé Latté
ser smarrigt ut precis vad jag skulle behöva nu :)
Postat av: Cajsa
Ser supergott ut :) Somrigt och så också :)
Postat av: Fia
Det låter supergott :) Vart hittade du det receptet och hur kommer det sig att du testade det? hihi
Postat av: Helena
Mums vad gott och tack för receptet!Hoppas att du får en bra kväll!
Postat av: Samuelelina
Very useful information. Thank you!
Trackback