Jordgubbar på Italienska!

 Ellinor's favorit i repris,
Absolut godaste efterrätten just nu,ni måste testa(även fast man kan skippa kanelen och ta lite choklad istället).
Orgasm garanterat!

Ingredienser

4 port

1/2 liter färska jordgubbar
1 1/2 dl Kesella
1 dl mild yoghurt
2 msk florsocker
4 avlånga italienska kex, t ex savoiardi eller biscotti
1 msk apelsinjuice
1/2 tsk kanel                             

  image120    

Gör så här

Skär alla utom 4 jordgubbar i små bitar. Blanda Kesella, yoghurt, jordgubbsbitar och florsocker. Dela kexen i bitar och droppa över juice. Varva smeten och kexen i 4 små glas. Pudra över lite kanel och garnera med de hela jordgubbarna.  Ät och njut!

Kommentarer
Postat av: Caffé Latté

ser smarrigt ut precis vad jag skulle behöva nu :)

Postat av: Cajsa

Ser supergott ut :) Somrigt och så också :)

2007-06-16 @ 00:21:58
URL: http://cajsafelicia.blogg.se
Postat av: Fia

Det låter supergott :) Vart hittade du det receptet och hur kommer det sig att du testade det? hihi

2007-06-16 @ 16:26:48
URL: http://www.fiemma.blogg.se
Postat av: Helena

Mums vad gott och tack för receptet!Hoppas att du får en bra kväll!

2007-06-16 @ 19:01:33
URL: http://www.beverlyhills.blogg.se
Postat av: Samuelelina

Very useful information. Thank you!

2010-05-06 @ 12:30:07
URL: http://samuelelina.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback