REGNIG LÖRDAG.

jag är glad,det dåliga vädret till trots. Gör om mitt rum och lyssnar på lugna favoriter samtidigt,gamla härliga 90tals lååtar.
Forever young spelas minst 15 ggr per dag på den stationen,iallafall den gamla versionen.

Men då var det bara 1 vecka kvar i skolan,sedan praktik 2 veckor på hotell&resturang,jag längtar.
Men först gymnasiemässan i Älvjö på torsdag,och lyssna på föreläsningar, great.
Jag är lixom redan nöjd med det jag har redan,iallfall till viss mån och inom det här området.
Sitter och gör inte så mycket alls,kan inte någon bara ringa och fylla ut tomheten?
Det var jag som sa igår att det skulle bli så skönt med en ofullbokad helg och bara kunna vara..men nu har jag hur tråkigt som helst och ingen är hemma,ringa kusin mikael och fråga hur det går med jobbet och kvällskurserna kanske. Min kusin Mikael Lindh som jag är så oerhört stolt över,min Idol, Han gick ut naturlinjen med full pott i alla ämnen, gick 3 tillvaldakurser + han dricker inte. Även om alla har sina brister så är han i mina ögon heeelt perfekt. Dessutom har han fiinaste lägenheten nära Karlberg,vid vattnet.
Kanske kan få köpa dne av honom om nått år, hoppas..
Borde nu fortsätta med rummet,och att installera nya videon och förstå alla funktioner.
Jag är så grymt faschinerad av den,trycker ut dvdhållaren flera gånger,ut och in. Även fast jag vet att den inte kommer gå åt ett annat håll hur många gånger ja än trycker,den är bara så hypermodern att det inte är sant. Brännare,inspelare och dvdspelare allt i ett.
Måste såklart gå och hyra några filmer ikväll för att testa att den funkar ordentligt.
Påtal om film så ska jag och patricia köra biorace i veckan,djävulen bär prada imorgon och sedan nästa helg är det ju filmfestivalen,vadå ragga? mycket positivt.
Sedan ska vi se exit och nya James bond filmen - casino royale när den kommer, åh mads mikkelsen here i come. Kommer mycket bra filmer nu i vinter/vår, hm ska nog önska mig ett SF presentkort i julklapp också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback