Favoriten(både kvinnan och klänningen)

                     image219
                                         
                                                           Tillräckligt Glamour Patsy?

Heroesmaraton

Ja,detta var vad min Lördag gick ut på. Halva första säsongen av Heroes drogs igenom på eftermiddagen och tills sent in på kvällen. Jag är verkligen inte van vid så här mycket tv,att jag knappt kunde sova inatt för jag var så påverkad av tvljuset eller något. Så fick skippa Patricias,Elicas och Mickas SexandTheCity-dag. Det hade helt enkelt blivit för mycket tv,dessutom ser hela huset ut som jag vet inte vad. Mamma och pappa kommer hem om några timmar och jag har rätt mycket att göra,dessutom är jag hungrig. Glömde äta nästan något alls nästan igår eftersom jag var så fast vid tvn,det blev lite välling(!) sent på kvällen då Jakob kom förbi och gjorde mig sällskap framför tvn. Längtar tills nästa helg då andra halvan av säsongen visas på tv4+. Min nya kärlek och mitt nya favoritprogram är defenitivt Heroes! Att sedan Milo Ventimiglia,som spelar Peter Petrelli och
Sendhil Ramamurthy,som spelar Mohinder Suresh är grymt sexiga är en helt annan sak.Det bara hettar upp programmet (och mig) en aning.

image217

                              
                         

Jag dör hellre imorgon,än lever 100 år utan att ha träffat dig

Ibland förstår man verkligen inte varför man är på ett visst sätt. Eller varför man gör som man gör.
Våra vägar i livet är så oförutsägbara och inte alls som romanser i amerikanska filmer,som Notting Hill där ALLA vet hur det slutar..innan det slutat. Mitt liv är inte så,eller ingenting är så; inte ens när jag gjort mina val vet jag hur det kommer gå.
Det sägs att vi aldrig ska tänka tillbaks och ångra det vi gjorde,för även något dåligt leder till slut till något nytt och bra. Men det värsta som kan hända är att man sårar någon under vägen,då man gör sina val och det får en verkligen att tänka efter vilket sorts människa man är och om det verkligen är rätt.
Just nu känns det som att jag inte ens kan kontrollera mina egna val och därav inte mina egna känslor. Jag kanske inte kan hindra mina känslor men just nu känns det som att jag inte heller styr mina egna val och det är ingen mysig känsla. Jag skulle vilja kunna göra mig själv lycklig utan på någon annans bekostnad helt enkelt.
Men det kan jag tydligen inte heller styra och det känns extra dåligt när det är en person med världens största hjärta men gett sig på,sånna människor är så viktiga ett bibehålla och inte förstöra.
Precis nu,i denna stund,känner jag mig totalt känslokall. Jag har inga egna val,utan just nu ligger allt i ödets(som jag inte ens tror på) händer. Jag vet inte riktigt själv ens vad jag gjort än,eller vad det leder till men nu finns det ingen återvändo och på något sätt måste jag lita på den instinkt jag känt så stark nyligen. Varför känner jag mig nu så kluven,jag förstår inte..

tryck
här.


                                                      If I never knew you
                                         I'd be safe but half as real
                                      Never knowing I could feel
                                      A love so strong and true
                                         I'm so grateful to you
                                I'd have lived my whole life through
                                                 Lost forever
                                            If I never knew you



                                               

Helgens Partybilder

   
                          



Inläggsnotis: Tack underbaraste Johan för hjälp med bloggen.

Veckans nya

Veckans nya grej:
Söndagar är min nya "Långpromenadsdag"

Veckans felsatsning:
Incidenten på lördagskväll,bad mistake.

Veckans maträtt:
Laxburgare med saffranris och wookade grönsaker.

Veckans goda gärning;
Hjälp till på tomten,krattat och klippt lite buskar! Duktigt

Veckans mantra;
Ta inte någon för givet,hur nära ni än står varanndra. Även en personlig erfarenhet

Dagens skratt,åh jag kommer aldrig kunna släppa min förälskelse för honom.

Hot chocolate

Sök recept

Varm choklad med marshmallows


Ingredienser
Portioner: 4

2 msk kakao
3 msk socker
1 l mjölk
1 dl vispgrädde
ca 15 minimarshmallows
1 msk kakao

                                                                                                                     Varm choklad med marshmallows

Tillagningstid: Max 20 min
Svårighetsgrad: Lättlagat

Gör så här
1.Vispa ihop kakao, socker och lite av mjölken i en kastrull. Tillsätt resten av mjölken under vispning och värm chokladen.
2.Servera chokladen varm med vispad grädde och marshmallows rullade i kakao.

FÖR ALLA?
Glutenfri. Innehåller mjölk och ägg.(Recept tagit från matinspiration)

Bättre än såhär blir det inte efter en långpromenad i kyla och regn. Njut!


Favoriterna i Repris

                    

Orginal: Jessica Simpson -
A public affair

Första höstförkylningen

HELG! ett par lugna och sköna dagar väntar. Ikväll blir det bio och middag med mamma i Kista,medans pappa har "killmiddag" hemma,eller "manmiddag" som han själv uttryckte det. Hur som helst,får se vilken film det blir,får se om jag kan övertala mamma att se Stardust med mig,tror inte hon är särskilt sugen men om jag bjuder henne på popcorn så.
Gick för det första inte heller till skolan idag,började 12.10 och befann mig vid 11 fortfarande i Upplands Väsby hos Mathias,så det hela verkade extremt meningslöst. Men jag klagar inte,men min Naturkunskaps lärare Nisse saknade mig sääääääkert. På vägen hem svängde jag förbi Kyrkogården i sundbyberg för att sätta blommor på Farmors och Jenny's gravar,det var iskallt där och inte en kotte ute förutom jag vid kapellet. Gjorde mamma glad genom att köpa med mig kanelbullar på vägen hem!
Var nyss ute på en promenad och märkte till min förskräckelse hur ont jag fick i både öron och hals av att andas in den kalla luften,kände på mig igår att en förkylning är på väg och jag hade alldeles rätt. Sitter inne med världens tjockaste ullhalsduk och mockasiner på fossingarna,jätteskönt och varmt!
Nu ska jag ta och göra i ordning lite te och ringa Felle och fråga hur dagen var utan mig i skolan,om jag missade något roligt,höhö. Sedan blir det ett lång varmt bad!


                                    image202
Gwen Stefani tar en paus från turnén i stockholm (synd att man inte själv fick se henne)
och avslutar den med en promenad 
med sin son Kingston runt om i huvudstaden, vem gillar inte City Sightseeing?

Twi chinese (backstreet) boys

                       

                                        Haha,roligaste på youtube genom tiderna!

Min nya älskling

Måndagen är över,och halva veckan känns det som. Bör nog börja på engelska boken och bokrapporten tills nästa vecka,men först en promenad och en tur förbi Björnbodahallen,jag måste ha plopp! aldrig känt sånt här begär för det förut,jag tyckte inte ens om det förut om jag minns rätt.
Har haft ett lång och väldigt givande samtal med Sandra I telefon nyss om varför henens hår blev grönt igår när det färgades och inte svart som det borde? vi överanalyserade vad det var som egentligen gick fel..vi kom inte fram till någon lösning,förutom att Loreal måste märkt förpackningen fel eller något. Förlåt Sandra men det ser faktist riktigt ärligt ut,men om du ska på trollparty så kommer det säkert vara till ett stort nöje.
Nej nu vill jag verkligen ha plopp,ska fråga mathias om han vill vara mitt sällskap under promenaden via telefon,måste få prata ut om dagen i allmänhet.
Det läskigaste på länge hände mig på lunchen idag,jag är som sagt väldigt överallergisk mot ananas,och vad tror ni inte finns i salladen just idag(föressten är frukt och grönsaker pyton tillsammans,jävla mattanter)? Jo precis,massa ananas. Gömd under salladen längst ner! såklart lyckas jag få i mig några bitar,spottar ut jättefort och fick extrem klåda i halsen,gick till syster en sväng också ifall jag skulle svälla upp. Men det gick bra,så det var väll dagens äventyr mer spännande än så blev det inte. Nu måste jag röra på rumpan och bege mig mot ploppen,min nya älskare.




                                                               image201

Johan Glans i mitt hjärta

                            

Förgyller mina mörka dagar. Jag älskar denna kille,en av Sveriges bästa komiker helt klart. Hans Dart Vader imitation är helt solklar. Mer Johan Glans åt folket! Fredagsunderhållning

Nej nu ska jag ta och åka iväg till Hässelby Villastan till Markus där halva blackebergs gymnasium befinner sig. Jag önskar er en lika lyckad kväll som min ska bli. Skål!

Fynda på Topshop

                       image200

           Jag tackar och bugar för att studie bidraget äntligen kom! Denna LBD blev det första jag la pengarna på!

En himlans bra dag!

Idag har varit en bra dag,en lång och seg dag,men en bra dag. Kan bero på att jag missade första svenskatimmen för att jag försov mig,somnade ungefär vid halv 3 inatt vilket inte var det smartaste draget någonsin. Att jag sen drömde om mina dinosauriedrömmar,som jag inte haft på år,gjorde mig ganska nervös och orolig. Jag såg reklam om en dokumentär om dom utdöda skräcködlorna på Discovera och viipps! så är dom där i mina drömmar,nedrans också. Aja hur som helst,ikväll blev det en mycket superb currypasta med räckor och brockoli,idag lyckades jag med något verkligen.
Får ej glömmas att jag köpte en mössa i Kista på hemvägen då jag handlade,en grå stickad från Wedins..(min egna kära svarta mössa blev nerlusad av klassens killar,så den stinker wax och hårolja nu som  tusan och är inte alls som den brukade vara). Blev,tyvärr, även en till parfym av Nina Ricci,gillade verkligen hennes parfym 'nina' att jag passade på att köpa en precis likadan till. Knasiga jag!
Nej nu ska jag gå ner och övergöda pappas fiskar och sedan ta en dusch innan mathias kommer,tänk vad snäll han är som åker till mig redan efter en kvart att jag ringt,bara för att hålla mig sällskap när jag är ensam hemma..Världens bästa kille. / E

              image196image197


Spanskakväll med Varm choklad

En hel eftermiddag helt ensam hemma,det var efterlängtat! Medans mamma och pappa åkte iväg till härjedalen passar jag på att husera ensam,och bara göra ingenting här hemma. Men en del pluggande har det blivit,framför tvn såklart med massa koppar varm choklad och annat onyttigt. Jag började laga en veggiesallad med saffran,couscous och grönsaker,men valde att spara den tills imorgon då jag absolut inte kommer orka laga middag alls..Kommer bli så sent efter skolan och att ha träffat Patsy inne i stan.
Det är jätteskönt att plugga efter att man gjort det man själv ville först,fixa naglarna och duschat och sånna där småsaker för då känner man sig så nöjd med sig själv,och så kan man koppla av. Men då kom jag just på att en promenad är precis vad jag behöver och det är extra mysigt att gå nu såhär i höstmörkret med massa härlig musik i ipoden,det var verkligen en jättebra idé. Så nu bär det av ut på banvallen och sedan ska jag ta tag i pluggandet lite till i soffan,med tända ljus och ännu mer varm choklad. / E






 
                                                               
notera: Björnen,som följer med mig överallt,i sängen och väskan. Vet inte hur,men han kommer alltid med på något sätt.

Kliver in med ett inlägg

Kvällen tog en oväntad vändning (jag hade räknat med en något annorlunda dag över huvudtaget..) och slutade hemma hos Jakob,framför tvn. Mötte upp honom i Vällingby centrum och vi gick och hyrde en film,det blev World Trade Center med Nicolas Cage som vi båda hatar! haha
Filmen var rätt bra ändå,väldigt gripande men satte hela räddningsstyrkan i fokus och ingen speciell fick spela "hjälterollen", I Like! Dock var "jesus" scenerna en aning löjliga (Jakob förstår vad jag menar).
Kom nyss hem och slog mig ner med mamma ett slag och fikade bara för att prata lite innan hon och pappa åker iväg till Härjedalen för att sälja våran skidstuga däruppe och sedan ordna ritningarna på den nya vi ska bygga.
Men jag orkar verkligen inte följa med kännde jag just nu,det blir skola för mig och sena ensamma kvällar,istället. Med sällskap förhoppningsvis!
Nu ska jag fortsätta med fikandet och gå ner till mammsen igen och fortsätta våran otroligt intressanta disskusion om behandling av rosor på våren.
Godnatt! / E.



                                                                       image190

Nyförelskelse och brownies

Det var ett väldigt tjat om att alla är nykära? Ja och hur gulligt det än må vara så finns det faktist inget jobbigare än människor,både på gott och ont,som måste lägga sig i och kommentera hur gulliga alla nykära par är. Förstår dom inte att dom kan döda nykärheten? Det gör det inte bättre i vilket fall som helst. Hur nyfiken man än är,så får man fan visa lite respekt och förstå ibland att folk vill vara ifred.
För tillfället sitter jag och pluggar spanska,enormt tråkigt och oförståerligt
Känner mig allmänt arg och sur för flera anledningar,sedna jag kom hem har jag redan hunnit välta uppochner på min garderob,vält ner en blomkruka och ställt in filen i skafferiet. Det är inte min Dag idag.
Som tur är gjorde
7elevens Kaffe&brownie mig sällskap hem  från Jakobsberg såhär på eftermiddagen. Det gjorde iallafall min dag!