TORQUAY NEXT!

När jag googlade på Torquay dit Johan och jag ska i sommar,var nog den här den´finaste och mest harmoniska bild jag fann,visst ser det ganska typiskt "engelsk-hamnstad-idylliskt" ut?
16 JUNI börjar resan,förhoppningsvis från ARLANDA flygplats. Jag erkänner att jag var skeptisk till denna språkresa i början,men nu längtar jag,jag längtar efter England. Särskilt när Carro i klassen har sagt att när hon var där förra sommaren var det jättebra och supermysigt. Trots att hon bodde på ett gruppboende,och jag ska bo i en värdfamilj. Så nu känner jag mig lugn,bara jag inte hamnar i en alltför wierd familj? Detta faktum återstår att se..

                      image361

Dagens värsta ..

..JAG HATAR ATT VARA ELLINOR LINDH,GANSKA MYCKET JUST NU.

SNYGGT FÖR DAGEN!

image359image360

Trots,det gråa vädret som inte alls ger mig sommar-vibbar,är det just sommarklänningar jag intresserar mig för idag. Dessa två från Forever21 känns verkligen rätt och är precis min stil. Båda går av för ungefär 200-300 kr/st. Vad frakten blir kvarstår att se..



                    

JORDGUBB+LIME ÄR LIKA MED KÄRLEK

                                               image357

   Min ultimata törstsläckare just nu! Mitt nya "måste" på väg hem från skolan

Ragga Ragga Ragga på Rad 2!

Fy vad sällan jag bloggar nu för tiden! Men mitt liv består av att gå upp till skolan,komma hem och plugga till ungefär 2 prov i veckan och sedan hinna umgås med mina vänner plus träffa mathias så mycket som möjligt.
Men när vi nu hade långhelg så passade jag och Ebba på att förverkliga våran idé om party hemma hos mig då mina förälldrar är bortresta. Ett sjuhelvetes jävla party blev det och vi fick städa halva dagen efteråt.
Folk droppade in under hela kvällen,både bekanta och obekanta och bekanta för länge sedan. Det blev riktigt lyckat,förutom att någon var sur och att någon gick vilse? Förlorade nycklar och en förstörd fjärrkontroll är också några minus. Men är det fest så är det. Jag har polisanmält mina nycklar saknade och hur roligt vi tjejer än hade innan när vi fixade allt och oss själva så lär det dröja ett tag tills jag tar på mig ett sånt här uppdrag igen,att vara värdinna tills tidigt in på morgonen tar på krafterna,särskilt med för mycket alkohol i blodet! Hoppas ni haft en trevlig Valborg och Första Maj.

Festfixarna var; Ellinor(tjejen med rosen),Ebba,Kia,Jossan,Patricia & Hanna!