2 dagar kvar

Igår blev allt fantastiskt underbart. M kom äntligen och hälsade på här ute 'i skogen' som han kallade det,haha. Själv tyxker jag däremot att det inte är sån stor skillnad på Upplands Väsby och Järfälla,förutom att i UV går hela e4an igenom samhället..Efter mycket om och men så lyckades vi hitta varann,jag fick guida honom genom skälby haha och han var lagom glad när han kom fram,lyckat första möte säger jag.
Vi gick en lång äcklig promenad bland iglar och sniglar i regnet och sedan satt vi bara inne och myste i soffan framför tvn hela kvällen,framför tvprogramm jag idag inte ens minns. Ett bra tecken,tycker jag.
Vi visste att sista tåget gick vid 1,men det 'missade' han. Jättebra eftersom jag är trött på att sova ensam hemma där det alltid låter i fogarna och knäpper överallt,och det låter som att någon går i trappan fast ingen gör det.
Han tycker även att våran fina "gröna damen"-tavlan var läskig som alla andra som ser den i vårt vardagsrum,haha själv tycker jag den är fin (fast en aning läskig).
Det slutade iallafall med att M fick sova över,fast vi sov inmte särskilt mycket utan låg upp och pratade hela natten,tills vi blev hungriga och åt fil&flingor och körsbär!
Är på väg att ta en tupplur nu och ta igen lite sömn från igår,snart kommer Sara hem från jobbet och då är det en långpromenad som gäller för oss!



image154image155
                           Favorit-sommarklänning från ASOS. vill ha innan jag åker till norrland..

                                  

                                    - Först Missoni klänning med bälte,andra Missoni jackan.
                                    - Anna Sui-topp turkosblå/svart med print.
                                    - Chloé-koftan,höstens måste.

      
Jag antar att det inte bara är jag som hänger inne på net-a-porter och kollar in rean?
                                


Dagens 10 bästa

        1.Mitt nya röd/vit rutiga paraply i detta äckliga väder
        2.Gallerians chokladbronwies(med glassen jag hoppade över,godaste ändå!)
        3. Josefine som är en ängel och sover över hos mig när jag är ensam hemma,som dessutom tar på sig uppgiften att platta mitt långa knäppt tjocka hår.
       4. Att shoppa inne i stan när det regnar. För det är fantastiskt lite folk ute då,pga av att alla är rädd för regnet verkar det som. Varför? Det mesta faller ju ändå bredvid dig.
       5.Söta killar som är sociala på tunnelbanan hem och gör resan hem lite roliga plus att man känner sig uppskattad och inte helt borta.
       6. Earl Grey' te med honung
       7. Att jag får använding för min fina nya regnjacka,det är ändå ett plus. Den är väldigt fin och svart
       8. Kelly's nya
Never again .Underbar
       9. Vita manikyrerade naglar
      10 Att jag har hela huset för mig själv fram tills fredag! Sedan drar jag iväg till norrland(vemdalen).

..Nu måste jag städa upp lite efter helgens 'händelser' innan Jossan kommer över! Måste dessutom diska innan mamma ringer och kollar hur jag mår,om hon frågar om jag gjort det så märker hon om jag ljuger. Tom i telefon! Hur funkar förälldrar egentligen.

Häagen Dazs!

                     image153
           Kass dag - är glaset halvtomt eller halvfullt? ett svar kan avgöra hur du är som människa
                                                                         jag behöver glass..

Hårproblem?

                     
                                                           
          VS.         

Jag har som vanligt,innan jag klipper mig eller färgar håret,varit inne på actressarchive och spanat in frisyrer och hårfärger. Men var är egentligen bäst att sattsa på,om det är en hårfärg jag vill behålla till hösten,den rågblonda färgen Sienna bär eller Gisele's sendrébruna? Hjälp!

Jag gillar Sverige-sommar

Halva sommarlovet är redan borta,och jag har inte bloggat på en hel vecka. Man skulle kunna tro att jag hade något vettigt för mig om dagarna,som höll mig riktigt upptagen;men nej så är det absolut inte.
Jag har jobbat färdigt och njuter just nu bara av att göra ingenting. Till skillnad från många andra lider jag inte alls av dessa samvetskval för att "slänga bort" eller lämna sommaren outnyttjad. Är inte detta vad sommaren just handlar om? Jag kräver inte flera veckor på ett litet skitställe uppe i norrland eller sydsverige i en sommarstuga.
Jag känner aldrig behovet av att resa utomlands på sommaren heller,kanske på sin höjd några dagar i Danmark, men isåfall endast för Köpenhamns shopping eller Bornholm med sina fina sol&bad-miljöer.
Sommaren för mig tillhör Sverige,gärna på hemmaplan i Skälby/Stockholm.
Visst sneglade både jag och mamma på Grekland i katalogerna som dimper ner i brevlådan när man hörde om regnvädret som väntade under hela Juni,men kolla ut genom fönstret idag? Har legat och pressat och druckit Loka Lime i flera timmar nu. Låg då och tänkte på allt detta och hur underbart Sverige egentligen är,och hur fantastiskt det är att vädret kan vara så växlande på en plats på jorden(rimm:här i norden). En sak är säker,när det ska bli sommar här,på riktigt,så blir det kanonvarmt det är ingen tvekan om saken. Vintrarna är långa och kalla och oftast iallafall fulla av snö. Så när man tänker efter så har vi iallafall möjligheten till det mesta är,Jag älskar Sverige!
Nej så här får pengarna sparas och  vänta tills i vinter då min familj verkligen ledsnat på snön och blasket(som jag självklart är tacksam för att vi har,innerst inne) och vill åka iväg till Malaysia eller Sydafrika!
Jag är ganska lättroad och kräver inte mycket i allmänhet för att ha roligt,en dag på stranden vs. en dag på stan? spelar mig ingen roll,men jag har inte då heller dåligt samvete för att bara drälla omkring och inte göra något. Jag har förtjänat detta,jag har jobbat hårt i några veckor,nu vill lönen bli spenderad.Fast måste hålla i pengarna lite tills vi åker ner till västkusten några dagar i augusti och hälsar på mormor och morfar. Jag ska föressten ¨åka upp senare till vemdalen bara för att jag älskar stockholm så innerligt på sommaren och inte ville ödsla tid däruppe i Härjedalen alldeles för mycket utan sällskap i år! Ska bli intressant att se om jag klarar 7 timmar på en buss lika bra som när jag var 8 år,fan vad jag va rmodig som åkte ensam då. Vad har hänt? Jag är nervös för att ha tråkigt och få panik i bussen.
Nu måste jag ta en isté ur kylen och gå ut och joina mamma på verandan,som nyss kom hem från bandhagen!

Pearl Harbor

                       
       
Vad jag längtar efter att få se den här filmen igen,försökte hitta alla delar på youtube men det saknas :(
 Att tjejen sedan får både Josh och Affleck är något jag saknar ord för...jag då?!

ps. musiken är den bästa,ladda ner!

SWEET SIXTEEN'

Den 5 juli för 16 år sedan föddes jag,den dagen är allmänt känd för att vara 'värmerekord-dagen' för året 1991.
Imorse väcktes jag av pappas sjungande och något stort rött suddigt framför mig,det var min nya reseväska. En titan,förhoppningsvis mer hållbar än min förra,och mycket snyggare! Fick ett rött matchande paraply till också. Fast det lär inte behövas idag,när vi senare ska in och äta middag på Hermans ovanför Kryssningskajjen. Det är soligt och varmt! Kan inte komma ihåg en enda av mina födelsedagar då det varit dåligt väder när jag tänker efter,hoppas det håller i sig. Kanske blir ett nattdopp ikväll på allmänna. Nu ska jag äta min födelsedagsfrukost(som är precis det gamla vanliga,youghurt&flingor + frukt men skillnaden är dne att pappa fixade idag) och sedan ska jag möta upp Sara och vi ska gå en promenad i det sköna vädret(och äta vinbärskaka?) Måste även ringa min faster och tacka för inbjudan till dom på lördag,är det inte lite märkligt egentligen; jag fyller år,men dom bjuder in oss och annordnar en fest för mig och ger mig presenter? Vi hinner aldrig bjuda in dom,dom hinner alltid före. Hur som helst trevligt ska det bli,hon har hotat mig med att visa upp bilder från när jag va rliten på deras projektor. Min faster lyckas alltid ha kameran med sig när man minst önskar det..
Så Grattis till mig själv,och tack till er andra. Hoppas eran dag blir lika fortsatt lyckad som min.

                                      image148
                                                                    
        


After work at Judit's

Jag börjar verkligen kunna rutinerna på jobbet nu,jag trivs med allt. Och så börjar det plötsligt gå mot sitt slut,nästa vecka är det några sista dagar som jagska jobba,sen fri! Både skönt och tråkigt. Jag har blivit riktigt bra kompis med mammas arbetskamrater,särskilt kopieringskillen Lennart,han är underhållande haha.
Alla mysiga luncher ute och fikastunder(som jag fick ordna) kommer jag sakna,även fast det inte alls är några bra mängder kaffe jag fått i mig under 2 veckor där,herregud. Varje morgon blir det ungefär 3 koppar,bara för att hålla mig vaken liksom..Efter jobbet har jag nu gått förbi min nya favoritseccis,
Judit's på Honrstullsgatan. Bästa ever!
Fröken söt är ett troget och lugnt deras bästa märke enligt mig på klädavdelningen.
För övrigt är den västra delen av södermalm jättemysig,nästan mysigast.

             image147
                                                                      Därför jag gillar'et!

Förälldrafri weekend!

Åh vad jag älskar när mina förälldrar reser bort,det har dom gjort 2 helger nu. Emma och Sara fick sova över,eller aa stanna över. Sova gjorde vi inte direkt,alls..någonting. Vi kollade på äckliga Hustle och knäppa AlltOmMinBuske-filmen,och sedan åkte vi till statoil24 klockan 02:00 på natten(morgonen?) för att köpa djungelvrål,till mitt och Sara's lakritsbehov. Sedan stekte vi pankakor tills 5 på morgonen för vi blev hungriga och kännde för frukost innan läggdags(evigheter sen jag åt pankakor,gud va djag har saknat det.Goda blev dom också efter andra försöket med en smet som Emma lyckades förstöra fniss) Så kan det gå,härlig helg tillbringades med dom bästa. Även Patsy gjorde ett beslk på lördagseftermiddagen,vi kollade på Breakfest at Tiffany's och åt upp typ alla mackor som fanns i huset,typsiskt oss,alltid äta massor. Mums!
Njut av the pics.